Sportanatómia Nőknek

 / 4.0 6 vélemény
Könyvek/Magazinok Sportanatómia Nőknek
Ár: 4 900 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Sportanatómia, végre magyarul!

A világhírű Strength Training Anathomy megjelent magyar nyelven! Azt javasoljuk, hogy azonnal újítsa be mindenki, akit egy picit is érdekel a teste működése. Rendkívül hasznos tudnivalókat tartalmaz, látványosan szemléltetve, szakszerűen, még egy orvos szemével is hibátlanul közölve. Persze aki beszél angolul, vagy esetleg franciául - de lefordították már könyveit kínai nyelvre is ha valaki szereti a kihívásokat :)) - az más nyelven is beszerezheti az eddig megjelent művei bármelyikét. De itt és most a legfontosabb könyve megszerezhető magyar fordításban!

Gyakorlatilag az alapkönyvvel a kezedben soha többé nem lesz kérdéses számodra, melyik gyakorlat pontosan melyik izomcsoportot dolgoztatja meg. Részletesen, gyakorlatilag izomrost pontosságig lebontva megtalálod benne, melyik mozgás pontosan milyen izmokat stimulál, de a gyakoribb sérülésekről is anatómiai pontosságú ábrákat és magyarázatot találsz benne.

Miben tér el a női kiadás?

A női kiadvány egy picit könnyebb verzió, azoknak a fitnesz versenyzőknek, vagy egyszerűen fitnesz fanatikusoknak javasoljuk akik átfogó képet szeretnének kapni kifejezetten a női test reakcióiról a súlyzós edzés tekintetében. Semmiképpen sem ér fel az alapkönyv részletességével, de remek útmutatás ad a női testről, ha valakit kifejezetten ez érdekel!

A mi asztalunkon már állandó vendég. És a tiéden?

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2014-10-16
Érdemes mindkettőt megvenni?

válasz
2014-10-17
Szia!

Ha igazán fanatikus vagy, és komolyan érdekel a dolog, akkor mindenképpen. Alapvetésnek viszont a klasszikus verziót ajánlom.

Vevővélemények

Sportanatómia Nőknek - 70%
2017-02-28
A könyv egész jó. Sajnos a felső test gyakorlatai (bicepsz, tricepsz, alkar, váll, mell) hiányoznak, és a hátizom gyakorlatai is szűkösek. Továbbá néhány magyarázó kép nagyon kicsi (pl. 47. oldal). Ettől függetlenül szívesen ajánlanám kezdőnek, haladóknak. Az ára kb. 500 Ft-al lehetne olcsóbb.