Testépítők Edzés- és Étkezési Naplója

 / 5.0 4 vélemény
Body.Builder Testépítők Edzés- és Étkezési Naplója
Ár: 1 590 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Testépítők Edzés- és Étkezési Naplója

  • négy hetes edzésnapló
  • súlyzós edzések
  • és étrend naplózásához
  • hasznos tippekkel

Ez egy digitális (nem fizikai) termék

A terméket nem fizikailag fogod megkapni, hanem hozzáférést kapsz a megtekintéséhez, eléréséhez. Videó, könyv, képgaléria. A termékeket minden esetben a szerzői jog védi, és a megrendeléseddel elfogadod a digitális termékekre vonatkozó felhasználási feltételeket. A terméket ezen a weboldalon vagy jogosult megtekinteni, a megtekintés belépéshez kötött, belépni a rendeléskor használt e-mail címeddel és shop.builder jelszavaddal tudsz. A termék másolására, sokszorosítására a szerzők nem adtak engedélyt, csak és kizárólag a termék ezen formában történő megtekintésére leszel a megrendeléssel jogosult.

Amennyiben a terméket bankkártyás fizetéssel rendeled meg, a fizetés után azonnal hozzáférsz az anyaghoz, itt a termék oldalán. Amennyiben a terméket Banki utalás fizetéssel rendeled meg, az összeg beérkezésekor egy e-mailben értesít a rendszerünk arról, hogy hozzáférsz a videóhoz itt, a termék oldalán. Kivételesen megrendelheted a terméket utánvéttel is, ekkor a futár egy csomagot fog kivinni, amiben benne lesz egy kód, ennek a kódnak a begépelésével tudod majd feloldani a hozzáférést. A hozzáférés nem átruházható, csak ezzel a regisztrációval használható.

A digitális termék megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Kérlek, jelentkezz be!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Szép design
2019-10-16
Tetszetős, jól áttekinthető és étrend táblázat is van benne a napi étkezésekről heti és napi lebontásban. Egy füzet 1 hónapra elegendő.