Testépítő Kiskönyv

 / 5.0 12 vélemény
Body.Builder Testépítő Kiskönyv
Ár: 2 990 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Kezdő Testépítő Kiskönyv

Nem tudod, hogy kezdj neki a testépítésnek? Étrend, edzés, étrendkiegészítők - az egész egy zavaros kavalkád? Nem tudod, honnan szerezd meg az alapvető tudást, ami szükséges az induláshoz?

Akkor ez a könyv Neked szól!

A kezdő Testépítő Kiskönyv tartalmazza mindazt a tudást, ami ahhoz kell, hogy már a kezdetektől fogva hatékonyan tudd eltölteni az idődet a teremben. Segít elkerülni azokat a buktatókat - mert bizony van belőlük, nem is kevés - melyeken minden kezdő átesik, aki nem tájékozódik megfelelően a témában. Felejtsd el az összevissza, tervszerűtlen edzéseket, és barátkozz meg a gondolattal, hogy a kajára is oda kell figyelni - ehhez pedig minden segítséget megkapsz ebből a könyvből!

Mit is tanulhatsz belőle?

  • megtanulod, mitől nő az izom
  • megtanulod, hogyan kell edzeni a kezdeti időkben
  • megtanulod, milyen a helyes táplálkozás és miért van rá szükség
  • gyakorlati példákon keresztül tanulod meg, hogyan kell összeállítani az étrendedet, ebben segít a könyvben található hét mintaétrend is
  • leírjuk, melyek az alapvetően fontos étrendkiegészítők, és mi a szerepük a sportban
  • megtalálod benne a legalapvetőbb gyakorlatok ismertetését, képes illusztrációval
  • ...és még számos hasznos dolgot ezeken felül!

Ne foszd meg magad a tanulás lehetőségétől, tudd meg, hogyan teheted maximálisan hatékonnyá az edzőteremben eltöltött időt, és hogyan válhatsz egy új, erősebb, izmosabb, és nem utolsó sorban, egészségesebb emberré!

Ez egy digitális (nem fizikai) termék

A terméket nem fizikailag fogod megkapni, hanem hozzáférést kapsz a megtekintéséhez, eléréséhez. Videó, könyv, képgaléria. A termékeket minden esetben a szerzői jog védi, és a megrendeléseddel elfogadod a digitális termékekre vonatkozó felhasználási feltételeket. A terméket ezen a weboldalon vagy jogosult megtekinteni, a megtekintés belépéshez kötött, belépni a rendeléskor használt e-mail címeddel és shop.builder jelszavaddal tudsz. A termék másolására, sokszorosítására a szerzők nem adtak engedélyt, csak és kizárólag a termék ezen formában történő megtekintésére leszel a megrendeléssel jogosult.

Amennyiben a terméket bankkártyás fizetéssel rendeled meg, a fizetés után azonnal hozzáférsz az anyaghoz, itt a termék oldalán. Amennyiben a terméket Banki utalás fizetéssel rendeled meg, az összeg beérkezésekor egy e-mailben értesít a rendszerünk arról, hogy hozzáférsz a videóhoz itt, a termék oldalán. Kivételesen megrendelheted a terméket utánvéttel is, ekkor a futár egy csomagot fog kivinni, amiben benne lesz egy kód, ennek a kódnak a begépelésével tudod majd feloldani a hozzáférést. A hozzáférés nem átruházható, csak ezzel a regisztrációval használható.

A digitális termék megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Kérlek, jelentkezz be!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2019-07-31
Ez a könyv sűrítve pontosan megadja mind azt a választ melyet ebben a sportágban a kezdők vagy akár haladó szintű sportolók keresnek kérdéseikre. Evvel a könyvel már kezdetben sok hibát és zsákutcát el lehet kerülni.