Testépítő Kiskönyv

 / 5.0 12 vélemény
Body.Builder Testépítő Kiskönyv
Ár: 1 290 Ft
2 990 Ft
Megtakarítás:1 700 Ft 57%
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Kezdő Testépítő Kiskönyv

Nem tudod, hogy kezdj neki a testépítésnek? Étrend, edzés, étrendkiegészítők - az egész egy zavaros kavalkád? Nem tudod, honnan szerezd meg az alapvető tudást, ami szükséges az induláshoz?

Akkor ez a könyv Neked szól!

A kezdő Testépítő Kiskönyv tartalmazza mindazt a tudást, ami ahhoz kell, hogy már a kezdetektől fogva hatékonyan tudd eltölteni az idődet a teremben. Segít elkerülni azokat a buktatókat - mert bizony van belőlük, nem is kevés - melyeken minden kezdő átesik, aki nem tájékozódik megfelelően a témában. Felejtsd el az összevissza, tervszerűtlen edzéseket, és barátkozz meg a gondolattal, hogy a kajára is oda kell figyelni - ehhez pedig minden segítséget megkapsz ebből a könyvből!

Mit is tanulhatsz belőle?

  • megtanulod, mitől nő az izom
  • megtanulod, hogyan kell edzeni a kezdeti időkben
  • megtanulod, milyen a helyes táplálkozás és miért van rá szükség
  • gyakorlati példákon keresztül tanulod meg, hogyan kell összeállítani az étrendedet, ebben segít a könyvben található hét mintaétrend is
  • leírjuk, melyek az alapvetően fontos étrendkiegészítők, és mi a szerepük a sportban
  • megtalálod benne a legalapvetőbb gyakorlatok ismertetését, képes illusztrációval
  • ...és még számos hasznos dolgot ezeken felül!

Ne foszd meg magad a tanulás lehetőségétől, tudd meg, hogyan teheted maximálisan hatékonnyá az edzőteremben eltöltött időt, és hogyan válhatsz egy új, erősebb, izmosabb, és nem utolsó sorban, egészségesebb emberré!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2019-07-31
Ez a könyv sűrítve pontosan megadja mind azt a választ melyet ebben a sportágban a kezdők vagy akár haladó szintű sportolók keresnek kérdéseikre. Evvel a könyvel már kezdetben sok hibát és zsákutcát el lehet kerülni.