A Női Test Formálása

 / 5.0 3 vélemény
Body.Builder A Női Test Formálása
Ár: 2 990 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

A Női Test Formálása

A kifogások keresésének ezennel vége! Ha szeretnél az alakodon változtatni – legyél bármely életszakaszban -, akkor itt van minden segítség hozzá.

Akár fogyni, akár hízni szeretnél, akár az egészséges táplálkozásról vagy a megfelelő edzésmódszerekről keresel információt, ebben a kiadványban mindent megtalálsz.

Kiknek ajánlott? Mit találsz a könyvben?

A diétás és tömegnövelő mintaétrendek mellett (iskolásoknak és irodai dolgozóknak egyaránt) edzésterveket (fiataloknak, idősebbeknek, kismamáknak stb.) és számos információt, érdekességet, tippet, amelyek mind azt szolgálják, hogy tökéletes tudás birtokába kerülj a tested működésével kapcsolatban és így magabiztosan állhass neki az alakformálásnak. Nincs szükséged bugyuta divatdiétákra és wellness oldalak zsírégető agyrém cikkeire. Ha tisztában akarsz lenni azzal, hogy mire, miért és hogyan reagál a szervezeted a táplálkozás és edzés hatására, akkor ez a kiadvány lesz a legjobb választás!

Néhány fejezetcím:

  • Tipikus női sztereotípiák a súlyzós edzéssel kapcsolatban.
  • Edzés a speciális női életszakaszokban. (tinédzser korban, edzés várandósság alatt, edzés szülés után, edzés gyerekek mellett, az edzés fontosságáról 40 felett)
  • A diéta alapjai, avagy hogyan kell értelmesen diétázni?
  • Táplálék-kiegészítők
  • Táplálkozás a speciális női életszakaszokban

Légy fitt, egészséges, magabiztos NŐ!

Ez egy digitális (nem fizikai) termék

A terméket nem fizikailag fogod megkapni, hanem hozzáférést kapsz a megtekintéséhez, eléréséhez. Videó, könyv, képgaléria. A termékeket minden esetben a szerzői jog védi, és a megrendeléseddel elfogadod a digitális termékekre vonatkozó felhasználási feltételeket. A terméket ezen a weboldalon vagy jogosult megtekinteni, a megtekintés belépéshez kötött, belépni a rendeléskor használt e-mail címeddel és shop.builder jelszavaddal tudsz. A termék másolására, sokszorosítására a szerzők nem adtak engedélyt, csak és kizárólag a termék ezen formában történő megtekintésére leszel a megrendeléssel jogosult.

Amennyiben a terméket bankkártyás fizetéssel rendeled meg, a fizetés után azonnal hozzáférsz az anyaghoz, itt a termék oldalán. Amennyiben a terméket Banki utalás fizetéssel rendeled meg, az összeg beérkezésekor egy e-mailben értesít a rendszerünk arról, hogy hozzáférsz a videóhoz itt, a termék oldalán. Kivételesen megrendelheted a terméket utánvéttel is, ekkor a futár egy csomagot fog kivinni, amiben benne lesz egy kód, ennek a kódnak a begépelésével tudod majd feloldani a hozzáférést. A hozzáférés nem átruházható, csak ezzel a regisztrációval használható.

A digitális termék megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Kérlek, jelentkezz be!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2013-04-08
Szia
Hány oldalas a könyv?!
Köszi
Üdv

válasz
2013-04-09
Kalóriatáblázattal, mindennel együtt 129 oldal.

Vevővélemények

Nagyon hasznos
2014-12-21
Ismerősömnek vettem, nagyon boldog volt amikor megkapta, de ami még jobb, hogy rengeteget tanúlt belőle.


Jó ötletnek tartom, hogy akár most karácsonyra is többek között egy ilyen könyvet adni ajándékba. Csak tanúlni lehet belőle!