Lipo (X) Pack (15 tasak)

 
Trec Nutrition Lipo (X) Pack 15 tasak
Ár: 6 190 Ft
Egységár: 412,67 Ft/tasak
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Lipo(X)Pack Z-9

A Lipo(X)Pack Z-9 egy gondosan megtervezett, multi-elemekből álló kiegészítő, amely csökkenti a felesleges zsírszöveteket. A termék nemcsak "égeti" a testedben a zsírt, de segíti megelőzni a zsírtartalékok kialakulását és a zsír elraktározását azok számára, akik nem tudnak alkalmazkodni súlycsökkentő diétájukhoz.

A Lipo(X)Pack Z-9 termogenikus hatású (testhőmérséklet növelése) anyagokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az anyagcsere javításához és a pihenés közbeni több kalória elégetéséhez. A termékben található Lipotropic anyagok aktiválják a lipid folyamatokat, melyek a zsírmolekulákat megolvasztják és eltávolítják a testből.

A Lipo(X)Pack Z-9 tartalmaz a vércukrot egyensúlyban tartó anyagokat is, melyek a test „étvágy blokkolója”- nak szerepében korlátozzák a felesleges cukorból termelődő zsírszövetek lerakódását.

Sokoldalúságának köszönhető, hogy a Lipo(X)Pack Z-9olyan hatékony a zsírszövetek elleni harcban.

A zsírcsökkentőn kívül a Lipo(X)Pack Z-9 antikatabolikus összetevőket is tartalmaz pl. HMB és BCAA (elágazó láncú aminosavak). Ezek az elemek különösen fontosak a testtömeg csökkentésének ciklusában, mivel védik az izmokat a károsodástól, ezáltal könnyebb megőrizni tested karcsú, szép izomzatú formáját. A termék különösen testépítőknek és más atlétáknak ajánlott az izomépítés időszakában.

A termék hatása ezen felül támogatja az alacsony kalóriájú diétát és fizikai aktivitással jelentősen fokozza zsírégetést,az elraktározódott zsírszövet feloldását.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott fogyasztás: napi 1 csomaggal étkezés előtt kb. fél órával. Kb. 300 ml folyadékkal ajánlott bevenni.

A legjobb hatékonyság érdekében a készítmény alkalmazása rendszeresen 6-8 héten keresztül ajánlott.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények