ClenBurexin (90 kap.)

 / 3.0 1 vélemény
Trec Nutrition ClenBurexin 90 kap.
Ár: 5 250 Ft
Egységár: 58,33 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ClenBurexin (90 kapszula)

A ClenBurexin-t egy amerikai laboratórium, a Natures Value INC fejlesztette ki, mely termék a testsúly csökkentését támogatja. A terméket arra készítették, hogy segítse a testet a túlsúly és a felesleges zsírszövet elleni küzdelemben. A körültekintően kiválasztott gyógynövényi kivonatok keveréke termogenikus hatást vált ki (növeli a hőenergia termelést), a vitaminok és stimuláló anyagok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy javuljon az anyagcsere és csökkenjen az étvágy. A felgyorsult anyagcserének köszönhetően a kalóriák nagyobb mennyiségben égnek el nyugalmi állapotban, ami gyorsabb súlycsökkenéshez és a felesleges zsírszövet gyorsabb elégetéshez vezet. A ClenBurexin ajánlott mind fizikai, mind pedig ülőmunkát végző egyéneknek.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott napi fogyasztás 2 x 2 kapszula, lehetőleg 30 perccel étkezés előtt kb. 200 ml folyadékkal.

MEGJEGYZÉS: Ez a kiegészítő stimuláló hatású és legkésőbb 4 órával lefekvés előtt szabad bevenni.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-05-24
Szia! Összehasonlítva ennek az összetevőit a full blastéval ez magasan veri (Koffein,Green Tea,Cayenne Pepper.stb....) persze ez négy kapszulára van számítva,az meg 3-ra de ez akkor is többnek tűnik. Szerinted ez az erősebb vagy a full blast vagy a revex (azt nem tudom összehasonlítani mert nincs leírva az összetevőlista részletesen..) ? Illetve ha tudod akkor leírnád a revex összetevők listáját? Köszönöm szépen!

válasz
2018-02-05
Szia!

A Clenburexin a tonnányi koffeinnel operál elsősorban. A Full Blast komplexebb, és szinefrin is van benne, szerintem hatásosabb. Bár ilyen erősségű termékek között őszintén szólva egetverő különbségek azért már nincsenek...

Ami a Revex-16-ot illeti, a gyártó sajnos nem részletezi mg-ra pontosan, hogy miből mennyit tartalmaz a termék. Viszont zúzós alternatíva az is.

Vevővélemények

Nem annyira jó!!
2016-03-24
A diétám közepe táján vettem meg A Clenburexin-t! Többet vártam tőle mint amit nyújtott, volt már hogy a diéta elején indult be nagyon a kilók veszítése vagy a végén. Most az elején volt, 3 kiló is lement egy hét alatt s aztán megtorpant. Ezért vettem ezt a szert mert ilyenkor a zsírégető újra megszokta nyomni a hatást!! Sajnos most semmi.... (((Ezelőtt már többször is a Dren-t használtam az MHP-től, az igazán erős szer, mindig bevált, pedig csak 1 kapszulát vettem be belőle de úgy pörgetett, erőt adott és még jól is éreztem magam a diéta ellenére! 5-6 kilót is lepucolt még a diéta vége felé is. Sajnos a Clenburexin-ből beszedhettem 4-5 kapszulát is akkor sem közelítette meg a Dren hatását pedig elég szélsőséges volt az étrendem is. Csak nem lehetett most rendelni a Dren-ből azért választottam a Clen-t. Egy próbát megér. lehet hogy más szervezete máshogy reagál!!