ClenBurexin (180 kap.)

 / 5.0 4 vélemény
Trec Nutrition ClenBurexin 180 kap.
Ár: 9 790 Ft
Egységár: 54,39 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ClenBurexin (90 kapszula)

A ClenBurexin-t egy amerikai laboratórium, a Natures Value INC fejlesztette ki, mely termék a testsúly csökkentését támogatja. A terméket arra készítették, hogy segítse a testet a túlsúly és a felesleges zsírszövet elleni küzdelemben. A körültekintően kiválasztott gyógynövényi kivonatok keveréke termogenikus hatást vált ki (növeli a hőenergia termelést), a vitaminok és stimuláló anyagok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy javuljon az anyagcsere és csökkenjen az étvágy. A felgyorsult anyagcserének köszönhetően a kalóriák nagyobb mennyiségben égnek el nyugalmi állapotban, ami gyorsabb súlycsökkenéshez és a felesleges zsírszövet gyorsabb elégetéshez vezet. A ClenBurexin ajánlott mind fizikai, mind pedig ülőmunkát végző egyéneknek.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott napi fogyasztás 2 x 2 kapszula, lehetőleg 30 perccel étkezés előtt kb. 200 ml folyadékkal.

MEGJEGYZÉS: Ez a kiegészítő stimuláló hatású és legkésőbb 4 órával lefekvés előtt szabad bevenni.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-02-16
Szia! Most kezdem használni a ClenBurexin-t. Sajnos a munkám miatt nincs időm a napi rendszeres sportolásra(heti 3 max. 4 alkalom). Az lenne a kérdésem, hogy minden nap szedjem, vagy csak azokon a napokon mikor edzek. Előre is köszi a választ!

válasz
2015-02-17
Szia!

Minden nap szedheted a 2x2 kapszulát.

Vevővélemények

Erőt ad jobban megy az edzés
2015-05-08
Most kezdtem el szedni, eddig a folyékony változatot szedtem de ez is úgyan úgy hat. Erőt ad jobban megy az edzés.
Csupa mosoly
2016-09-07
A párommal harcolunk egymással érte, legközelebb 2 nagyot kell rendelnem, nagyon jó. Az mellett, hogy zsírégető, élénkít is így nem csak edzésen de a napi rutinokban is nagy segítség tud lenni. Hatása nagyon rövid idő után már látszik, szinte el sem hiszem. Mosolygok a tükörben látott testnek.. végre!!