Mega RASP (120 tab.)

 / 5.0 1 vélemény
Superior 14 Mega RASP 120 tab.
Ár: 6 490 Ft
Egységár: 54,08 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Mega RASP

  • Moderált, mégis érezhető termogenikus hatás
  • Extra hatóanyagok a még hatékonyabb zsírégetésért
  • Stabil vércukorszint, csökkenő éhségérzet

A zsírégetés alapfeltétele a diéta. Ezt a részét sajnos nem tudod megkerülni. És mi nem hazudunk neked. Ha nem diétázol, ne szedj zsírégetőt. Ha azonban az étrended megfelel a diétás követelményeknek, akkor egy komplex, több oldalról a céljaidat támogató zsírégető csak a hasznodra válik!

Mi kell a fogyáshoz? Alapvetően az, hogy több kalóriát égess el, mint amit elhasználsz napi szinten. A feladat tehát kettős. Egyfelől igyekezned kell kevesebb kalóriát enned, mint korábban. Másfelől, többet kell elégetned napi szinten, mint korábban. HA ez a két dolog találkozik, akkor garantált a fogyásod. A Mega RASP ez utóbbiban segít neked. Mint minden termogén zsírégető, akkor is pörgeti az anyagcserédet, mikor nem mozogsz, így hozzásegít ahhoz, hogy még több kalóriát használj el, mint amennyit korábban. Ez, diétával és edzéssel kombinálva egyenes út a sikerhez!

"3 hónapja sportolok aktívan. Zsírégetés a cél :). 3 hónap alatt -10 kg. Igazából 1,5 hónapja szedem mert megállt a fogyás. Ez a termék újra beindította. Maximálisan elégedett vagyok vele. Persze ez önmagába nem oldotta volna le a zsírt heti 3 nap súlyzós edzés és heti 3 nap cardió és persze a diéta betartása mellett volt ennyire hatékony :)"

A termogén hatás mellett nem mellékes, hogy a benne lévő extra hatóanyagoknak köszönhetően a vércukorszint stabilizálásán keresztül a diétában oly ismerős éhségérzet is csökken. Egy diéta betartásánál pedig nagy könnyebbség, ha az éhségrohamoknak búcsút mondhatsz!

A Mega RASP szedése

Szedj 3 kapszulát reggel éhgyomorra, és újabb 3 kapszulát kora délután, étkezés előtt 20 perccel. Edzés előtt nem javasoljuk a használatát. A termogenikus zsírégetők szedése edzéstől független, és nem feltétel az, hogy sportolj mellette. A diéta viszont igen!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-04-14
szia!
Olyan kérdésem lenne, hogy összetételnél úgy van, hogy 1 adag 3 tabletta. de a kezdeti adagolás meg napi két kapszula, a későbbiek során is max 3 tabletta 24 órán belül. akkor hogy is van ez? :)

válasz
2015-04-15
Szia!

A gyártói leírás szerint:

Az első 2 napon, napi 1 kapszula éhgyomorra 15-30 perccel reggeli előtt. A 3. naptól kezdve még egy kapszula bevehető 5-6 órával később. Étkezések között étel fogysztása nem javasolt. A továbbiakban a reggeli adag 2 kapszulára bővíthető. Semmilyen körülmények között ne lépje túla kezdeti adagolást és ne hagyja figyelmen kívül az utasításokat. 8 hétnél tovább ne használja, amit legalább 4 hét szünet kövessen. Álmatlanság elkerülése érdekében, a termék fogyasztása 5 órával alvás előtt nem ajánlott. 24 órán belül ne haladja meg 3 kapszula bevitelét.

Vevővélemények

kiváló :)
2015-06-23
3 hónapja sportolók aktívan. Zsírégetés a cél :). 3 hónap alatt -10 kg. Igazából 1,5 hónapja szedem mert megállt a fogyás. Ez a termék újra beindította. Maximálisan elégedett vagyok vele. Persze ez önmagába nem oldotta volna le a zsírt heti 3 nap súlyzós edzés és heti 3 nap cardió és persze a diéta betartása mellett volt ennyire hatékony :)