Turbo Ripper (200 kap.)

 / 4.8 6 vélemény
Scitec Nutrition Turbo Ripper 200 kap.
Ár: 7 590 Ft
7 990 Ft
Megtakarítás:400 Ft 5%
Egységár: 37,95 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

TURBO RIPPER

Erős és elnyújtott stimuláció!

Magas dózisú elnyújtott hatású koffeinnel, acetil-L-karnitinnel, zöld teával, és további hatóanyagokkal!

A TURBO RIPPER számos ismert és közkedvelt hatóanyagot biztosít számodra – jelentős adagokban! Tartalmaz L-karnitint, ráadásul nem a megszokott l-karnitint, hanem a jóval összetettebb acetil l-karnitint (ACL) nagy adagban – emellett valószínűleg nem lesz szükséged külön karnitin-bevitelre! Mint ahogy arra sem lesz szükséged, hogy a TURBO RIPPER bármelyik másik, egyetlen adagban biztosított összetevőjét külön is fogyaszd: a katekinban gazdag zöld tea kivonatot, a tirozint, amely számos hormon és neurotranszmitter előanyaga.

Mindezeken kívül a TURBO RIPPER igencsak komoly, 200 mg koffeint tartalmaz adagonként, amely több forrásból származik, beleértve a levédett NEWCAFF ™ mikrokapszulázott, nyújtott hatású koffeint. Ez egy teljesen új koffein-szállító rendszer, amely a teljes koffeintartalom felszívódását mintegy 4 órás időtartamra nyújtja.

Használati utasítás

Kezdetben az élénkítő hatás felmérése érdekében 1-2 Turbo Ripper kapszula bevétele ajánlott naponta kétszer. A napi teljes adag 4 kapszula. Alkalmazása kúraszerűen ajánlott, 8-12 hét leteltével legalább 2 hét pihenő időszak javasolt. Kerülje egy időben történő alkalmazását más stimulánsokkal együtt. A termék lassú felszívódású koffeint is tartalmaz, hatása kb. 4 óra.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-19
Szia.A Turbo Ripper mehet együtt Tea-x-el?Tea-x-ből menyit érdemes szedni/nap?

válasz
2018-02-05
Szia. Mehet, igen, és Tea-X-ből napi 3-6 kapszula menjen, egy adagban, reggel vagy edzés előtt.

Vevővélemények

2019-05-06
Régi kedvencem volt, sok embernek ajánlottam már a készítményt, mert csak pozitív hatásairól tudok nyilatkozni. Diéta és edzés mellett egy remek kiegészítő, amely ráadásul kellemes dózisban tartalmaz Acetyl L-Carnitine-t is. A hosszúra nyúló napokon nagy löketet biztosít, ráadásul egy kis mentális fókuszt is biztosít, egyéb feladatok elvégzése mellé. 5/5 termék, érdemes kipróbálni aki egy jó zsírégetőt keres.