Turbo Ripper (200 kap.)

 / 4.8 5 vélemény
Scitec Nutrition Turbo Ripper 200 kap.
Ár: 5 890 Ft
7 890 Ft
Megtakarítás:2 000 Ft 25%
Egységár: 29,45 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

TURBO RIPPER

Erős és elnyújtott stimuláció!

Magas dózisú elnyújtott hatású koffeinnel, acetil-L-karnitinnel, zöld teával, és további hatóanyagokkal!

A TURBO RIPPER számos ismert és közkedvelt hatóanyagot biztosít számodra – jelentős adagokban! Tartalmaz L-karnitint, ráadásul nem a megszokott l-karnitint, hanem a jóval összetettebb acetil l-karnitint (ACL) nagy adagban – emellett valószínűleg nem lesz szükséged külön karnitin-bevitelre! Mint ahogy arra sem lesz szükséged, hogy a TURBO RIPPER bármelyik másik, egyetlen adagban biztosított összetevőjét külön is fogyaszd: a katekinban gazdag zöld tea kivonatot, a tirozint, amely számos hormon és neurotranszmitter előanyaga.

Mindezeken kívül a TURBO RIPPER igencsak komoly, 200 mg koffeint tartalmaz adagonként, amely több forrásból származik, beleértve a levédett NEWCAFF ™ mikrokapszulázott, nyújtott hatású koffeint. Ez egy teljesen új koffein-szállító rendszer, amely a teljes koffeintartalom felszívódását mintegy 4 órás időtartamra nyújtja.

Használati utasítás

Kezdetben az élénkítő hatás felmérése érdekében 1-2 Turbo Ripper kapszula bevétele ajánlott naponta kétszer. A napi teljes adag 4 kapszula. Alkalmazása kúraszerűen ajánlott, 8-12 hét leteltével legalább 2 hét pihenő időszak javasolt. Kerülje egy időben történő alkalmazását más stimulánsokkal együtt. A termék lassú felszívódású koffeint is tartalmaz, hatása kb. 4 óra.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-19
Szia.A Turbo Ripper mehet együtt Tea-x-el?Tea-x-ből menyit érdemes szedni/nap?

válasz
2018-02-05
Szia. Mehet, igen, és Tea-X-ből napi 3-6 kapszula menjen, egy adagban, reggel vagy edzés előtt.

Vevővélemények

Jobb, mint gondoltam!
2017-02-23
Emelkedett vérnyomásom miatt rendszeres kontroll mellett kezdtem el szedni bő egy hete, napi négy kapszulát. Pár nap után elhagytam a vérnyomáscsökkentő tabletta szedését, mivel az átlagos szint alá vitte vérnyomás és pulzus értékeimet, bár ellenkező hatásra számítottam. Pozitív hatásként tapasztalom, hogy tele vagyok energiával, úgy érzem mindenre képes vagyok. A zsírégető hatásról még nem tudok mit mondani, de már megérte a termék az árát. Köszönöm!