Therm Line Forte (60 kap.)

 
Olimp Sport Nutrition Therm Line Forte 60 kap.
Ár: 4 690 Ft
Egységár: 78,17 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Therm Line Forte

Nincs kegyelem a zsírnak!

Az a fránya diéta! Aki nem mazochista, az jó eséllyel egyből túl szeretne lenni rajta a lehető legkevesebb szenvedéssel és erőfeszítéssel. A jó hírünk viszont az, hogy nem feltétlen olyan nehéz a dolgunk, hiszen a diétában elkerülhetetlenül jelentkező éhségérzetet és az ezzel kézen fogva érkező "eltompulást" némi tervezéssel át lehet hidalni, hiszen nem csak a kalóriabevitelt lehet csökkenteni, hanem meg is fordíthatod a képletet: növeld a kalóriafelhasználást!

Ha nem veted meg a napközbeni pörgést, esetleg az utolsó kilók már extrém nehezen mennek le, akkor itt az ideje egy jó termogén zsírégetőt megpróbálnod! Egy ilyen cucc ugyanis azt utánozza, ami aerob edzés (futás, szobabicikli, ellipszis tréner) közben történik veled: magasabb testhőmérséklet, gyorsabb szívverés, nagyobb kalóriafelhasználás. Kvázi akkor égetsz zsírt vele, amikor nem is edzel, ez azért elég jó kis deal, nem? A Therm Line Forte pont erre van beállítva, segítségével a diéta összes hátrányát kiküszöbölheted: durva étvágycsökkentő hatásának köszönhetően búcsút mondhatsz a hűtő előtti, hipnotikus állapotban eltöltött bámészkodásnak. Ha pedig ez nem lenne elég, a pörgető hatás pedig gondoskodik majd róla, hogy a diéta alatt egy pillanatra se lankadjon a motivációd és a szellemi teljesítőképességed. Hidd el, diéta alatt ez nagy szó!

A javasolt adagolás

Naponta 1-1 kapszula Therm Line Forte bevétele ajánlott lehetőleg éhgyomorra, edzéstől és alvástól minél távolabb időzítve.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények