Herbal Zsírégető (30 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
Netamin Herbal Zsírégető 30 kap.
Ár: 3 990 Ft
Egységár: 133,00 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

HERBAL zsírégető – 30 tabletta

Termékelőnyök

  • termogenikus zsírégető formula
  • csak természetes gyógynövények és nyomelemek
  • OÉTI engedélyes, független labor által bevizsgált, biztonságos termék
  • made in USA

Rövid leírás

A Herbal Zsírégető egy szájon át szedhető természetes, termogenikus zsírégető készítmény. Több évezred óta alkalmazott gyógynövények és a tudomány legújabb eredményeit ötvöző, a minőségi összetevők egymást szinergikusan erősítő hatása teszi a Herbal Zsírégető-t napjaink egyik legjobb fogyókúrás termékévé.

A Herbal Zsírégető komoly kutatás-fejlesztést követően létrehozott amerikai termék, amely kizárólag természetes összetevőivel nagyban segítheti a tartós és látványos fogyást.

A fogyás legeredményesebb módja az, ha a szervezet anyagcseréjének sebességét megnöveljük, ezáltal az a megnövekedett "üzemanyag-szükséglet" miatt több kalóriát éget el melynek eredménye a tartós zsírvesztés. A XXI. század zsírégető készítményei már mind ezt a mechanizmust igyekeznek kiaknázni. A Herbal Zsírégető azonban jelentős tudományos előnnyel rendelkezik ezen a téren.

A többi termogenikus zsírégető ugyanis erősen megterheli a hormonális rendszert. Sőt, a szervezet sokszor hozzászokik a magasabb anyagcsere-sebességhez és az alkalmazkodás eredményeképpen leáll a fogyás. A Herbal Zsírégető ezzel szemben csak természetes összetevőivel a természetes folyamatokat támogatja a szervezetben - mellékhatások nélkül! A készítményben található természetes összetevők mennyisége nem lépi túl egyik esetben sem a megbízható, biztonságos mértéket.

Javasoljuk továbbá, hogy 5 nap szedést 2 nap szünet kövessen, ezáltal elkerülhetjük a sokak számára sajnálatosan megtapasztalt "falakba ütközés" jelenségét, melyet a rossz fogyókúráknál tapasztalhattak meg (mikor a kezdeti, biztató eredmények után leáll a fogyás a kiemelkedő erőfeszítések ellenére). A Herbal Zsírégető megfelelő alkalmazásával ez elkerülhető, és a fantasztikus eredmények fenntarthatóak!

Miért érdemes szedni?

  • hatékony segítség a fogyásban: gyorsítja az anyagcserét, csökkenti az étvágyat, védi az izomzatot
  • csak természetes gyógynövényeket és nyomelemeket tartalmaz
  • OÉTI engedélyes, független labor által bevizsgált, biztonságos termék
  • kiváló ár/érték arány

Szedési javaslat

Felnőtteknek napi 1 tabletta öt napon keresztül, majd két nap kihagyás. Egy doboz egy hat hetes kúrára elegendő tablettát tartalmaz. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-10-30
Lehet vért adni a készítmény szedése alatt?

válasz
2014-10-31
Szia!

Ha véradást tervezel, előtte legalább egy nappal ne vedd be a HERBAL-t.

Vevővélemények

A termék ok
2016-12-26
A párom használja immár a második hónapja és a termék teszi a dolgát. Persze edzés kell hozzá.