Hydroxycut MAX (210 kap.)

 
MuscleTech Hydroxycut MAX 210 kap.
Ár: 16 390 Ft
Egységár: 78,05 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Hydroxycut Max! - Extreme Weight Loss for Women*

A Hydroxycut Max speciálisan nőknek lett megalkotva, azoknak akik karcsú és tökéletes testre vágynak! A Hydroxycut Max nem egy átlagos zsírégető, más mint bármi amit valaha is használtál!

Hydroxycut Max! - Extrém zsírvesztés nőknek!

A karcsú és zsírmentes test melyről álmodtál most valósággá válhat a Hydroxycut Max-szal! Készülj fel rá, hogy mindenki téged fog irigyelni, hogy az utcán megfordulnak utánad és mindenki azt kérdezi majd „hogy csináltad?"

A célod lehet egy nyaralás, ahol a két részes fürdőruhádhoz szeretnél egy kicsit feszesebbé válni, vagy akár egy versenyszintű zsírmentes fizikum elérése, a Hydroxycut Max az amire szükséged van!

Ne keresd tovább azokat a kiegészítőket, módszereket melyek segíthetik céljaid elérését, egyszerűen csak hagyd, hogy a Hydroxycut Max neked dolgozzon! Ez a világ legextrémebb női zsírégetője!

Egy 6 hetes klinikai vizsgálat során a Hydroxycut Max egyik kulcsösszetevőjét (Cissus quadrangularis) fogyasztó alanyok átlagosan 4,8 kg-ot adtak le, míg a placebót kapó csoport tagjainak súlya ugyanazon minta szerint étkezve átlagosan 1,9 kilogrammal gyarapodott!"

A Hydroxycut Max 25 speciális összetevő egyedülálló keveréke, melyek más gyártók termékeivel ellentétben, a klinikai vizsgálatokban bizonyított hatásos mennyiségben találhatók meg a termékben.

A Hydroxycut Max!-ban lévő kulcsösszetevők aktivizálják a noradrenelin - a női zsírégető hormon - szintjét. E speciális hatóanyag-komplex elemei egymásra épülve olyan többpontú speciálisan a női szervezetre adaptált anyagcsere-szabályozást indukálnak, melynek révén a zsírégetés és anyagcsere sebessége Maximális! lesz! A Hydroxycut Max egyszerre blokkolja a zsírégetést gátló és zsírraktározást fokozó mechanizmusokat és fokozza a zsírégetést támogató rendszerek aktivitását! Így válhat a Hydroxycut Max a világ legextrémebb női zsírégetőjévé!


Az ultra száraz test, amire mindig is vágytál, most valósággá válhat a Hydroxycut Max-szal! Te lehetsz az, akit irigyelnek, aki után megfordulnak, a tökéletesség mintaképe, amilyen minden nő lenni szeretne titokban.

Akár csak a két részes fürdőruhádhoz szeretnél egy kicsit feszesebbé válni, akár versenyre készülsz, a Hydroxycut Max! a tökéletes súlycsökkentő kiegészítő, amit már régóta keresel. Ha segítségre van szükséged, hogy a lehető legjobban nézzél ki, ne menj tovább egy olyan termék után - a Hydroxycut Max! -, amit arra terveztek, hogy olyan eredményeket produkáljon, amilyeneket mások még csak megközelíteni sem tudnak. Egyszerűen szólva, ez a világ legextrémebb női zsírégetője!

*Egy 6 hetes klinikai vizsgálatban az alanyok, akik a Hydroxycut Max!-ot használták, átlagosan 4,78 kg-ot adtak le, míg a placebót kapó csoport tagjainak növekedett a súlyuk átlagosan 1,97 kilogrammal.

Maximális! Adag

A Hydroxycut Max! 25 különböző összetevő egyedülálló keveréke, ami együtt a világ legextrémebb női zsírégetőjét alkotja. A Hydroxycut Max!-ban lévő kulcsösszetevők radkálisan felerősítik a noradrenalin - a női zsírégető hormon - szintjét. Plusz, a Hydroxycut Max!-ban található kulcsösszetevők klinikai vizsgálatokban bizonyított mennyiségben vannak jelen, nem úgy, mint más gyártók termékeiben lehet.

Maximális! Hatás

A forradalmi Hydroxycut Max! formula, ami a Max! Weight-Loss Matrix-ot és Max! Liqui-Burn-t tartalmaz - egy folyadékmátrixban lebeg, és Gyorsan Feloldódó Folyadék-Kapszulákba van töltve, amik akár 5-ször gyorsabban feloldódnak, mint a szokásos tabletták. Abban a pillanatban, hogy bevetted a legelső adagot, tudni fogod, hogy a Hydroxycut Max! teljesen más, mint amiket eddig próbáltál!

Hydroxycut Max!

Radikálisan Megemeli a Női Fő Zsírégető Hormon Szintjét! Gyorsan Égeti a Kalóriákat és a Testzsírt! Olyan Erős, Hogy Érzed a Hatását!!!

Maximális! Tudomány

Egy orvos vezette kutatócsapat által kidolgozott Hydroxycut Max! az anyagcsere interakcióknak egy többszintű rendszerén alapul, amik egymás után sorban fejtik ki hatásukat, hogy gyakorlatilag túlpörgessék a női anyagcsere sebességét. Az anyagcserének ez a könyörtelen felgyorsítása a zsírlebontó katalízis és a thermogén égés áradatát indítja el, amit a tudósok nyelvén zsírégetést és hőtermelést jelent. A Hydroxycut Max! kétség kívül a legextrémebb női zsírégető a földön! Ismerd meg, hogy a Hydroxycut Max!-ban lévő fő összetevők hogyan égetik el a zsírt és a kalóriát a testedben.

1. Mi a Hydroxycut Max!?
A Hydroxycut Max! egy kulcsösszetevőt tartalmaz, ami megnöveli a fő zsírégető hormon szintjét, hogy drámai eredményeket érhess el. Ehhez jön a Max! Liqui-Burn keverék összetevői, amik összehangoltan dolgoznak ezzel a fő alkotóelemmel, egy erős zsírégető hatást indukálva - ezt pedig egy csúcstechnológiájú mechanizmus, a Gyorsan Oldódó Folyadékkapszula szállítórendszere szolgáltatja, ami még drámaiabb eredményt produkál, és még gyorsabban mint bármi, amit eddig valaha kipróbáltál.

2. Szedhetem a Hydroxycut Max!-ot más súlycsökkentő kiegészítőkkel együtt?

Nem. A Hydroxycut Max! a világ legextrémebb női zsírégetője, amit nem szabad kombinálnod egyetlen más súlycsökkentő kiegészítővel.

3. Részt vettek orvosok a Hydroxycut Max! kifejlesztésében?
Igen. A Hydroxycut Max!-ot orvos fejlesztette ki. Úgy lett megtervezve, hogy segítsen a zsírégetésben, a gyors súlycsökkentésben, és az összetevők olyan kombinációját tartalmazza, amik semmi máshoz nem hasonlítható eredményeket produkálnak.

4. Valóban elérhető az extrém súlycsökkenés a Hydroxycut Max!-szal?
Igen! Ha diétával és edzéssel kombinálják, a Hydroxycut Max! összetevőinek hatásos kombinációja segíthet extrém eredmények elérésében. Egy klinikai vizsgálatban kimutatták, hogy azoknak, akik a Hydroxycut Max! kulcsösszetevőjét (Cissus quadrangularis) szedték, átlagosan 4,78 kilogrammal csökkent a súlyuk mindössze 6 hét alatt, míg a placebót kapó csoport tagjainak növekedett a súlyuk átlagosan 1,97 kilogrammal. A Hydroxycut Max!-ban található más összetevők megnövelik a fő zsírégető hormonod szintjét, a hihetetlen eredmények elérése érdekében. Egy ilyen kombinációval nem lehet csodálkozni, hogy ez a világ legextrémebb női zsírégetője!

5. Növelhetem az adagomat?
Nem. Mivel a Hydroxycut Max! ennyire erős, nem szabad többet bevenni belőle, mint amennyi a javasolt adag. Továbbá, a benne lévő kulcsösszetevők precíz mennyiségben vannak jelen, amik különböző vizsgálatokban bizonyítottan hatásosak, ezért akkor sem leszel közelebb az általad kívánt testhez, ha többet veszel be belőle.

6. Miben különbözik a Folyadékkapszula a többi szállítórendszertől?
Hydroxycut Max! A Gyorsan Oldódó Folyadékkapszula akár 5-ször gyorsabban bomlik le, mint a szokásos tabletták.

Ajánlott Fogyasztás:

Vegyél be 3 kapszulát naponta 2-szer, 2,5dl vízzel, 30-60 perccel étkezések előtt. Az edzésnapokon egy adagot edzés előtt vegyél be. Naponta 2,5 liter vizet igyál meg. A termék fogyasztása előtt olvasd el a címkén lévő tájékoztatót. Maximum 3 kapszula 4 órán belül, vagy 6 kapszula 24 órán belül. Lefekvés előtt 5 órával már ne vegyél be belőle.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények