Hydroxycut Hardcore-X (120 kap.)

 / 2.0 1 vélemény
MuscleTech Hydroxycut Hardcore-X 120 kap.
Ár: 9 880 Ft
Egységár: 82,33 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Hydroxycut Hardcore-X

A MuscleTech kutatócsoportjának küldetése, olyan kiegészítők kifejlesztése, melyek független klinikai kutatások során bizonyított hatékonyságú összetevőkre épülnek! A Hydroxycut Hardcore X a legújabb munkájuk eredménye! Egy olyan munkának mely nem ismert kompromisszumokat és melynek végén egy olyan formula született, mely minden eddigi valós vagy valósnak vélt korlátot ledönt!

A Hydroxycut Hardcore X Amerika elsőszámú zsírégető termékvonalának legújabb tagja!

Kulcs zsírbontó-hormonunk - a norepinefrin!

Egy a Clinical Pharmacology & Therapeutics című szaklapban publikált független klinikai kutatás eredményeinek áttanulmányozása után a MuscleTech kutatócsoportja egy olyan kulcsösszetevőre figyelt fel, mely drámai mértékben képes fokozni testünk egyik legfontosabb zsírbontó hormonjának (norepinefrin) termelését.

A hivatkozott kutatás során az alanyoktól a Hydroxycut Hardcore X egyik kulcsösszetevőjének fogyasztását követően 3 órán keresztül 30 percenként vérmintát vettek. A vizsgálat eredményei szerint a maximális koncentráció időpontjában norepinefrin szint 92 százalékkal haladta meg a bázisszintet!

A kutatás eredményeit nagy teljesítményű folyadékkromatográfiával (HPLC) ellenőrizték, így nem lehetett kétségünk afelől, hogy a Hydroxycut Hardcore X a legstabilabb alapokon nyugszik!

Ha felkészültél rá, hogy megtapasztald a valaha létezett legextrémebb termogenikus formula zsírégető hatását, ha felkészültél rá, hogy elérd, amiről álmodtál, akkor ne vesztegess el még egy napot! Kezd el a Hydroxycut Hardcore X-et még ma!

A tudomány a Hydroxycut Haedcore X mögött!

A MuscleTech kutatócsoportja az iparág vezetője a klinikai fejlesztés terén. A Hydroxycut Hardcore X a legújabb teremtményük, mely kétségkívül új standardot állít fel a termogenikus zsírégetők világában!

A Hydroxycut Hardcore X kulcsösszetevői maximalizálják a norepinefrin szintjét, és olyan egymásra épülő többpontú anyagcsere-szabályozást indukálnak, melynek révén a zsírégetés és anyagcsere sebessége maximális lesz!

„A Hydroxycut Hardcore X egy kulcsösszetevőjét fogyasztó alanyok szervezetében a maximális koncentráció időpontjában a norepinefrin szint 92 százalékkal haladta meg a bázisszintet!"

Speciális hatóanyagmátrixa azonban nem csupán e zsírbontásért felelős kulcshormonunk szintjét emeli minden elképzelhetőnek vélt szint föle, de emellett maximalizálja az anyagcsere sebességét, kirobbanó energiaszintet és edzésintenzitást garantál!

Hydroxycut Hardcore Amerika elsőszámú zsírégető termékvonala...most megújult!

  • Drámai mértékben megnövelt a norepinefrin elválasztás!
  • Maximális fordulatszámra kapcsolt az anyagcsere sebesség!
  • Mindent elsöprő termogenezis!
  • Kirobbanó energiaszint!

Gyakran feltett kérdések:

Mi az a Hydroxycut Hardcore X?
A Hydroxycut Hardcore X a Hydroxycut termékcsalád legújabb tagja, a legfrissebb klinikai kutatások eredménye. Speciális hatóanyagmátrixa drámai mértékben fokozza az anyagcsere sebességét, az energiaszintet és minden eddigit felülmúlóan növeli a szervezet elsődleges zsírbontó hormonjának (norepinefrin) szintjét. A noradrenalin vagy norepinefrin közvetlenül fokozza a cAMP (ciklukus adenozin 3,5-monofoszfát) aktivitását, mely közvetlenül szabályozza a sejtanyagcserét és a zsírégetést!

Mi teszi ilyen különlegessé a Hydroxycut Hardcore X-et?
A Hydroxycut Hardcore X egy elit kutatókból és tudományos szakemberekből álló csoport innovatív fejlesztése. E tudományos precizitással megtervezett formula olyan kulcsösszetevők keveréke melyek hatékonyságát független kutatások erősítették meg. Megdönthetetlen bizonyítékok és valós eredmények!

Ajánlott adagolás:

A tökéletes hatás érdekében fogyassz napi kétszer 3 kapszula Hydroxycut Hardcore X-et. A maximális dózis eléréséhez, az egyéni toleranciaszint megállapításához elfogyasztott dózist fokozatosan emeld az alábbi séma szerint:

  • 1.-3. nap: napi 2-szer 1 kapszula
  • 4.-7. nap: napi 2-szer 2 kapszula
  • 8. naptól: napi 2-szer 3 kapszula

Edzésnapokon az egyik adagot az edzéseket megelőzően fogyaszd el. Sose fogyassz 3 kapszulánál többet 4 órán belül és 6 kapszulánál többet 24 órán belül. Kerüld a termék fogyasztását a lefekvéseket megelőző 5 órában. Ügyelj a bőséges folyadékfogyasztásra. Fogyasztás előtt figyelmesen olvasd el a címkén lévő tájékoztatót!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-10-22
heló. hogyha délután edzek akkor ugy jó a szedés ha reggel veszek be 3 mat meg edzés előtt 3mat? és csak edzésnapokon szedjem vagy lehet akkor is ha nem edzek?

válasz
2010-10-22
Reggel és kora délután étkezés előtt szedd, edzés-és pihenőnapokon egyaránt, NE edzés előtt.

Vevővélemények

Nem vált be!
2011-04-03
Nagyon leszívja az erőmet.. első 2-3napba jó..


De utána annyira semmi erőm nem volt tőle, hogy edzeni nem tudtam.. Este mikor mentem ki a wc-re feláltam, és feketeség..


Ezek miatt nem vált be..