Hydroxycut Hardcore Pro Series (210 l.k.)

 
MuscleTech Hydroxycut Hardcore Pro Series 210 l.k.
Ár: 15 990 Ft
Egységár: 76,14 Ft/l.k.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Hydroxycut Hardcore Pro Series

A testsúlyszabályozás és zsírégetés világa tömve van kecsegtető és sokat ígérő formulákkal, hangzatos, olykor egyenesen letaglózó reklámokkal, miközben az edzőtermek tömve vannak a zsírpárnáiktól eredménytelenül megszabadulni igyekvő túlsúlyos kliensekkel! A Muscletech kutatócsoportja hosszú évek óta a legfrissebb tudományos kutatások eredményeit felhasználva, klinikai tesztelések által erősítve törekszik arra, hogy a zsírégetők piaca ne üres ígéretekről és kilátástalan harcról szóljon, hanem eredményekről, karcsú testekről, és extrém definícióról.

A Hydroxycut Hardcore Pro Series ennek a missziónak a legfrissebb teremtménye! A Hydroxycut Hardcore Pro Series hatóanyagmátrixa a legfrissebb tudományos kutatások eredményein alapszik, kulcsösszetevői 2 független klinikai kutatás során is egyértelműen és megingathatatlanul bizonyították, hogy a formula valóban működik!

MINDEN IDŐK LEGERŐSEBB ZSÍRÉGETŐJE!

Azok, akik nem ma kezdték ezt a szakmát, bizonyára felteszik a kérdést "De hisz a Hydroxycut már jó ideje jelen van a piacon, vagy tévednék?" Ha benned is megfogalmazódott ez a kérdés, akkor azt kell mondanom, teljesen igazad van. A Hydroxycut eredetileg egy olyan kifejezetten testépítők számára kifejlesztett zsírégető volt, ami tényleg működött. Számtalan profi testépítő használta a Hydroxycutot, amikor durván le akart szálkásodni. Mégpedig azért, mert tudták, hogy a Hydroxycut egy olyan név, amiben valóban megbízhatnak. A Muscletech kutatócsapata azonban mindig igyekszik a legmodernebb csúcstechnológiát biztosítani, ezért most bemutatja az új Hydroxycut formulát, ami hatalmas sikerre számíthat a testépítők körében.

Amikor a MuscleTech kutatócsapatának tagjai elhatározták, hogy megalkotják a Hydroxycut Hardcore-t, nem nézték, mik ennek az anyagi vonzatai. Ilyen klinikai háttérrel, mint amilyennel a Hydroxycut Hardcore rendelkezik, ez tekinthető minden idők legerősebb és leghatékonyabb zsírégetőjének.

A Hydroxycut Hardcore egy tudományosan kifejlesztett multiplatformos technológiát alkalmaz, hogy azzal a hőfejlesztésben és a zsírok felbontásában fontos szerepet játszó enzimreakciót váltson ki. Magyarán szólva, a Hydroxycut Hardcore rendkívül hatékony zsírégető.

A Hydroxycut Hardcore minden idők legerősebb és leghatékonyabb zsírégetője!

Célszerűbb tehát inkább a következő kérdést feltenned magadnak: "Hány különböző zsírégetőt használtam eddig, aminek semmi hatása nem volt?" Minden bizonnyal jó néhányat. Az elsődleges oka, hogy sok zsírégető egyszerűen nem váltja be a hozzá fűzött reményeket az, hogy sok olyan anyagot tartalmaznak, amikről még soha senki nem bizonyította, hogy zsírégető hatásuk van!

A Hydroxycut Hardcore nem tartalmaz egyetlen olyan anyagot sem, aminek hatékonysága nem bizonyított. Szintetikus guggulszteronokat? Olyanokat semmiképpen. De hogyan is lehetne benne egy olyan anyag, aminek a mellékhatásai között szerepel a hasmenés? Szinefrin? A Hydroxycut Hardcore-ban aztán egy molekula sincs. A szinefrin valamikor még ígéretesnek tűnt, de végül kiderült, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Végül egyetlen komolyabb kutatás sem igazolta.

Továbbá a Hydroxycut Hardcore nem tartalmaz semmi olyan kamu anyagot sem, mint ami a többi zsírégetőben megtalálható. Mint amilyen az efedrinmentes Ma Huang. Minek legyen valamiben Ma Huang, ha az nem tartalmaz efedrint? Anélkül ez egy teljesen használhatatlan alkotóelem.

Nem úgy a Hydroxycut Hardcore alkotóelemei. A Hydroxycut Hardcore alkotóelemei nem csak arra jók, hogy a címkén foglalják a helyet. Ezek valóban egy pokoli zsírégető kemencévé alakítják a szervezeted.

A Hydroxycut Hardcore mögött 10 év kemény kutatómunka áll. Biztos lehetsz benne, hogy azok az alkotóelemek, amikből a Hydroxycut Hardcore végül összeállt, nem véletlenül kerültek bele: Hanem azért, hogy a keverék alkotóelemeinek szinergikus hatásaként ez legyen a testépítésben használt legtökéletesebb zsírégető.

Jelenleg sok olyan zsírégető van a piacon, ami messze nem tartalmaz annyi kutatások által is igazolt alkotóelemet, mint a Hydroxycut Hardcore. És sok olyan összetevőjük van, ami csak valami éppen felkapott cucc, és szinte semennyire vagy csak nagyon kicsit segít a szálkásításban.

Hydroxycut Hardcoret viszont egy neves orvos és táplálék-kiegészítő guru alkotta meg, és olyan összetevői vannak, hogy a legújabb klinikai vizsgálat kimutatta, hogy a Hydroxycut Hardcore fő összetevőit szedő csoport és a kontroll csoport között a teljes (négyzetcentiméterenkénti) zsírfelület mérésekor 7,9% különbség mutatkozott.

Egészen egyszerűen a Hydroxycut Hardcore-nak nincs egyetlen olyan összetevője sem, ami ne lenne hatékony. A Hydroxycut Hardcore csak kísérletek által igazolt összetevőket tartalmaz. Ez a formula annyira erős, amit csak akkor tudsz elképzelni, ha magad is kipróbálod! A Hydroxycut Hardcore a zsírégetők legújabb és legtökéletesebb fajtája, formulája pedig teljesen más, mint, amikkel eddig találkoztál. Természetesen ez a legkevesebb, amit elvárhatsz a MuscleTech termékeket kifejlesztő kutatóktól.

A Hydroxycut Hardcore-ban kizárólag kutatások által igazolt összetevők találhatók, ezek teszik olyan erőssé ezt a formulát, amit csak akkor tudsz elképzelni, ha magad is kipróbálod!

De hogyan is működnek ezek a tudományosan tesztelt összetevők?

A Hydroxycut Hardcore nem az anyukádnak való, aki le szeretne adni egy pár kiló felesleget. És nem is a barátnődnek, aki kicsit "karcsúbb" szeretne lenni. És még csak nem is a squasholós öcsédnek, aki sportosabb kinézetről álmodik. A Hydroxycut Hardcore kimondottan neked készült, CSAK NEKED. Hogy miért? Azért, mert te egy igazi férfi vagy, aki, ha kell okádásig edz, és annyi tojásfehérjét képes bezabálni, hogy a végén már a fülén folyik ki. És, mint minden igazi testépítő, Te is arra vágysz, hogy neked legyen a legszálkásabb és legdurvább tested.

Az Új Hydroxycut Hardcore a legjobb, ez a végső megoldás a zsírégetésben. Egyszerűen ez a legerősebb, tudományosan is igazolt formula. Még nem volt olyan zsírégető, ami ennyire gyorsan és könnyedén égette a zsírt!

Adagolás:

A maximális hatékonyság érdekében fogyaszd a Hydroxycut Hardcore Pro Series-t étkezések előtt 30 perccel, az alábbi adagolási séma szerint:

  • 1.-2. nap: 1 kapszula napi 2 alkalommal
  • 3.-4. nap: 2 kapszula napi 2 alkalommal
  • 5. naptól: 2 kapszula napi 3 alkalommal

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények