Hydroxycut Hardcore Next Gen (100 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen 100 kap.
Ár: 8 490 Ft
Egységár: 84,90 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN

A HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN olyan kulcsfontosságú testsúlycsökkentő hatóanyagot tartalmaz (zöld kávé kivonat), amelynek hatékonyságát két kettős vak, placebóval egybekötött tudományos kutatással is igazolták.

  • Fejlett testsúlycsökkentő formula
  • Segít a fáradtságküszöb kitolásában és az intenzitás növelésében

Tudományosan tesztelt termék

A tudományos tesztekben az alanyok a HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN fő hatóanyagát, zöld kávé kivonatot fogyasztottak, és 60 nap alatt átlagosan csaknem 5 kilót fogytak, ezzel szemben akik csak placebót kaptak, mindössze 2,4 kilóval lettek kevesebbek. A 8 hét alatt végzett kísérletben hasonló különbségek voltak fellelhetők, pedig mindegyik csoport alacsony kalóriatartalmú étrendre és moderált testmozgásra voltak kötelezve.

Megemelkedett mentális fókusz

A benne lévő precízen adagolt ultra tiszta koffeinnek (caffeine anhydrous) hála a HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN a szellemi koncentrációt is javítja. Energiafokozó hatásainak köszönhetően az edzések is pörgősebbek lehetnek tőle, már egy adag elfogyasztása után is.

Ultra erős termogenezis

A HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN-nel erős termogenezis érhető el, ami felpörgeti az anyagcserét, így a test zsírégető képessége is javulhat.

Szedési útmutató

A tolerancia mértéke a stimulánsokkal szemben egyénenként változó. Először óvatosan kell kezdeni az adagolást, egy kapszulával naponta.

  • Első és második nap: 1 kapszula naponta
  • 3. és 4. nap: 2 kapszula naponta
  • 5. és 6. nap: 2 kapszula az első nagy étkezés előtt, 1 kapszula a második nagy étkezés előtt
  • 7. naptól: két kapszula, naponta kétszer

Minden adagot 30-60 perccel a legnagyobb étkezés előtt kell beszedni. Egy nap alatt sose szedj be belőle 4 kapszulánál többet. A termék szedése során diétás étrendet kövess, ne nassolj, és legalább 10 pohár vizet igyál meg naponta. Elalvás előtt 5 órával ne szedd. A legjobb eredmények elérése érdekében 60 napig szedd a terméket, és az edzéseket se hanyagold el. Ne használd 8 hétnél hosszabb ideig.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-10-24
Hello!

Az adagolás az utasítás szerint naponta x szem. Kérdésem: muszáj mindenképp naponta szedni? Hiszen a leírás \"energia\" pontja a fizikai teljesítmény páratlan mértékű megnövekedéséről szól, az \"összpontosítás\" pedig az edzések során való könyörtelenségről és megállíthatatlanságról. Ehhez nekem \"nem edzésnapon\" is szednem kell, amikor is lehetek könyörületes és megállítható? Ha csak edzésnapon szedem, pl. edzés előtt, az nagy hátrányt jelent? A választ előre is köszönöm: Tamás

válasz
2012-10-26
Az igazán hatásos és érezhető adag 2x2 naponta, amit pihenőnapokon is szedni kellene (esetleg ott 2x1 is elég lehet).

Vevővélemények

Simán megéri
2019-07-11
Én, amikor szedtem , egy jól belőtt diétához alap kellék ! Nos , én napi3-4 szemet vettem be , és így is elég mutatós eredményt értem el , heti 3 súlyzós edzéssel ! Már 2 hét alatt meglátszódott hogy a zsír kevesebb , az izmok is tónusosabbak ! Ettől a gyártótól csakis ilyen jó terméket vártam , engem meggyőzött , és már 3 dobozzal nyomtam le eddig :) Aki betartott diétán van , annak ez kötelező !