Hydroxycut HardCore ELITE Pro Series (110 kap.)

 / 4.3 4 vélemény
MuscleTech Hydroxycut HardCore ELITE Pro Series 110 kap.
Ár: 5 730 Ft
7 160 Ft
Megtakarítás:1 430 Ft 20%
Egységár: 52,09 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Hydroxycut HardCore ELITE Pro Series

A Hydroxycut Hardcore® Elite kifejlesztésének célja, egy olyan termo-stimuláns megalkotása volt, ami csak klinikailag igazoltan hatékony összetevőket tartalmaz. Az eredmény egy olyan keverék lett, ami a zsírvesztés mind a négy kritikus pontját célba veszi.

1. SZUPER-TERMOGENEZIS

A leghatékonyabb termostimulánsok klinikailag igazolt hatékonyságú dózisa, Coleus forskohlii és L-teanin hozzáadásával extrém termogenezist generál.

2. EXTRÉM ENERGIA

A legerőteljesebb energizálók mega-dózisa, koffeinnel és zöldkávé kivonattal kapcsolja maximális fordulatszámra a fizikai és szellemi teljesítőképességed.

3. FOKOZOTT MENTÁLIS FÓKUSZ

Klinikailag igazolt hatékonyságú pszichoaktív stimulánsok garantálják azt a szellemi élességet és teljesítőképességet, ami a mindennapi feladatid tökéletes ellátását garantálják...az edzőtermen kívül és belül!

4. DRÁMAI ZSÍRVESZTÉS

Tudományosan adagolt hatóanyag keverék, klinikailag igazolt hatékonyságú dózisa dolgozik azért, hogy nagy sebességgel szabadulj meg a nem kívánt zsírpárnáidtól. Az egyik klinikai kutatás során a Hydroxycut Hardcore® Elite egyik kulcs összetevőjét (zöldkávé kivonat [C. canephora robusta]) fogyasztó alanyok csaknem 3-szor annyi súlyt veszítettek 60 nap alatt, mint a placebót fogyasztó alanyok. (10.95 lbs. vs. 3.7 lbs.)

Adagolás:

A maximális hatékonyság érdekében fogyaszd étkezések előtt 30 perccel, az alábbi adagolási séma szerint:

1.-2. nap: 1 kapszula napi 1 alkalommal

3.-4. nap: 2 kapszula napi 1 alkalommal

5. naptól: 2 kapszula napi 2 alkalommal

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-06-03
Szia Ez a jobb vagy az Anadrox?

válasz
2018-02-05
Szia!

Csak a visszajelzésekre tudok én is támaszkodni. De abból az Anadrox jobbnak tűnik.

Vevővélemények

Csak a hydroxycut hardcore!
2018-03-17
Én eddig csak ezt próbáltam, de azóta is imádom. Elveszi az édesség utáni vágyat és az éhségérzetet. Fő étkezés előtt ajánlott bevenni inkább,nem edzés előtt. Szemmel látható, gyors eredmény :) Mindenképp 3 óra előtt kell bevenni, mert különben éjszaka nem alszol :D