Anadrox (112 kap.)

 / 4.6 30 vélemény
MHP Anadrox 112 kap.
Ár: 9 590 Ft
Egységár: 85,62 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Anadrox

Az Andarox "Pump & Burn" a világ első étrend-kiegészítője, amely a Nitrogén Oxid (NO) erejét egy teljes spektrumú, hatékony Zsírégető Mátrix-szal egy forradalmian új formulában egyesíti, amelynek segítségével egyszerre indítja be az extrém izomnövekedést és a bedurranásokat, ugyanakkor aktivál egy erőteljes vazotermikus zsírégetést is.

Takarítsd el az NO gátlókat a Maximális Nitrogén Oxid Termelésért!

Az ANADROX a fiziológiailag normális fölé tolja a Nitrogén Oxid termelését, hozzásegítve ezzel a testépítőket, hogy megtapasztalják a valaha volt legkomolyabb bedurranásokat. Az ANADROX egy erős Nitrogén Oxid növelőt, NitroFolint tartalmaz, az egyetlen szert amely képes a test NO agonistáit (gátlóit) hatástalanítani, amivel egy példa nélkül álló, folyamatos bedurranást ér el! Így működik ez a hihetetlenül hatékony szer:

Míg az arginin és az argininből előállított szerek, mint az AAKG a "nyersanyagok" a test számára, amikből Nitrogén Oxid-ot állít elő, a Nitrogén Oxid nyomvonalán sok kölcsönhatásban vesz részt, amik befolyásolják a Nitrogén Oxid termelését: homocysteine, ADMA (asymmetric dimethylarginine), SOA (super Oxid anion), SOD (super Oxid dismutase), és talán a legkritikusabb mind közül, a NOS (Nitrogén Oxid synthase). Ezen kofaktorok közötti kapcsolatok, közvetlenül befolyásolják az arginine mennyiségét, amely aztán átalakítható (szintetizálható) Nitrogén Oxid-dá. Teljesen mindegy, hogy mennyi arginine-t, vagy arginine-kivonatot (AAKG, arginine malate, arginine ethyl ester) tömsz magadba, a tested által termelt Nitrogén Oxid mennyiségét meghatározzák ezek a Nitrogén Oxid nyomvonalán található együttműködő tényezők. Másképpen mondva, míg az arginine az üzemanyag, ezek a kofaktorok annak a motornak a részei, ami előállítja a Nitrogén Oxid-ot. Egy új, csodálatos vegyület, a Metafolin felfedezése lehetővé teszi az összes Nitrogén Oxid agonista hatástalanítását, ami jelentősen nagyobb NO termelés eredményez.

Metafolin - A Szikra, Amely Begyújtja a Nitrogén Oxid Motort!

Metafolin egy csodálatos, újonnan felfedezett, szabadalmaztatott vegyület, ami azzal a különleges tulajdonsággal rendelkezik, hogy képes maximalizálni az arginine átalakulását NO-vá azzal, hogy megnöveli az arginine Nitrogén Oxid-dá alakulásának folyamatában szerepet játszó összes kofaktor mennyiségét a nyomvonalon belül. A Metafolin, egy hatásos, különleges vegyület felfedezését az orvostudományban sokan a valaha volt legnagyobb áttörésnek tartják a Nitrogén Oxid termelés beindítását elősegítő anyagok területén. És most elérhetővé vált a testépítők és más sportolók számára, kizárólag az MHP termékeiben.

Igen, a tudósok azt gondolják, hogy a Metafolin a hiányzó láncszem, amit kerestek, hogy optimalizálni tudják az L-Arginine átalakulását Nitrogén Oxid-dá. Kombináld össze a Metafolint az Arginine-el, és találd, ki mi történik - Egy Anyaszomorítóan nagy Bedurranás! Az MHP-nél dolgozó tudósok nem fogták vissza magukat ennek a csodálatos Nitrogén Oxid generátornak, az Andadrox-ban használt NitroFolinnak a megalkotásakor. A NitroFolin magába foglal egy másik, áttörést jelentő találmányt is, az izomrostokat megduzzasztó bedurranások maximalizálására - a PDE-5 Antigen Technologiát.

Meghosszabbítja a (NO) Molekula élettartamát a PDE 5 Antigén Technológiával

A rendkívüli Nitrogén Oxid molekula csupán pár másodpercig elérhető a vérben, még egy tartós adagolású rendszerben is. Anadrox egyedülálló PDE-5 technológiája változtatni tud ezen.

Ha valaha is szedtél már konkurens gyártó Nitrogén Oxid termékét, érezted azt az "ellaposodási" szakaszt és gyorsan elmúlt a bedurranásod. Még az elnyújtott adagolású szereknél sem tartották be a "folyamatos bedurrantság ígéretüket". El kell azonban ismernünk, hogy még a tartós, vagy elnyújtott adagolású szereknél sem könnyű fenntartani a maximális bedurrantságot anélkül, hogy kezdenénk valamit egy, a saját testünk által termelt, viszonylag ismeretlen vegyülettel, a Phosphodiesterase-5 (PDE-5)-tel.

Az MHP Kutatási és Fejlesztési csoportja egy bámulatos PDE-5 Antigén Technológiát alkalmazott, ami meggátolja a PDE-5-t, hogy a cGMP-t a bedurranás-ölő GMP-vé alakítsa át, tulajdonképpen a bedurranást tápláló cGMP-t a vérben hosszabb ideig tartja életben. Az Anadrox-szal tehát nem csak a Nitrogén Oxid termelése szökik az egekbe az arginine, Metafolin és a Nitrogén Oxid serkentők teljes spektrumának a segítségével - ezzel az új PDE-5 Antigén Technológiával meghosszabbítod az életciklusát minden egyes Nitrogén Oxid molekulának. A megnövelt Nitrogén Oxid termelés és megnyújtott életciklus együttes hatása "Kumulatív Nitrogén Oxid Telítettség"-et eredményez. A Nitrogén Oxid-nak ez a maximális telítettsége gyakorlatilag tágulásra kényszeríti az izmodat, nagyobb méretet és őrületes bedurranást előidézve, amely még sok-sok órával az edzés után is tart.

Az ANADROX nem áll meg a bedurranásnál. Az ANADROX az első étrendkiegészítő a világon, amely egy maximális hatású zsírtalanító vazothermikus vegyületet alkalmaz, hogy szálkásabb legyél, mint bármikor azelőtt.

Áttörést jelentő Vazotermikus Technológia:

A Nitrogén Oxid Nukleáris Reaktorként működik, és beindítja az Anadrox Erőteljes Zsírégető Mátrixát - a Thermo-Z7-et!

Az ANADROX egy új fejlett vazothermikus technológiát vezet be. Így működik: A Nitrogén Oxid belövellése az izmokat megduzzasztja vérrel, a vizet vagy a plazmát kiszorítja a keringési rendszeredből, előidézve ezzel a plazma térfogatának változását. Ennek eredményeként a véredben koncentráltabban lesz jelen a valaha kifejlesztett leghatékonyabb zsírégető mátrix, a Thermo-Z7. Ez a zsírégető mátrix semmihez sem hasonlítható. Thermo-Z7 gyakorlatilag egy sokrétű mechanizmuson keresztül begyújtja a zsírégető-kazánt. A legtöbbet kutatott és klinikailag bizonyított zsírégető összetevők, az Octopamine-t, Synephrine-t, Hordenine-t, N-methyltyramine-t és tyramine-t szolgáltató 7-Keto és Advantra Z magas szintje csupán egy kis rész a Thermo Z7 zsírégető egyenletében. A Nitrogén Oxid katalizátorként működve meghatványozza a Thermo-Z7 zsírégető hatását. Ez a vazothermikus reakció extrém zsírcsökkentést indít el, hogy kihangsúlyozza a különböző izomcsoportokat és az erezettséget. Pumpálj és Égess az ANADROX-szal!

Az ANADROX Áttörő Felfedezése Vasothermikus Zsírégetésben!

 1. Lépés: A Nitrogén Oxid belövellése, amit a NitroFolin generál, ideális környezetet teremt a zsírégetéshez. A Nitrogén Oxid értágító hatása serkenti a véráramlást, és tökéletes szállítási rendszert biztosít a Thermo Z7 számára.
 2. Lépés: A Nitrogén Oxid és a Thermo-Z7 egyszerre történő belövellése plazmaváltozást eredményez, megemelve a koncentrációját és hatását ezeknek a hatékony, klinikailag bizonyított metabolitoknak. Ez a Vasothermikus reakció teszi az ANADROX-ot a világ leghatékonyabb zsírégető katalizátorává.
 3. Lépés: A klinikailag tesztelt Advantra-Z beindítja a béta-receptorokat, amelyek Adrenalint és Noradrenalint szabadítanak fel, beindítva a Zsírégető folyamatot, míg a béta-receptor szabályozók fokozzák ezt a hőfejlesztő folyamatot.
 4. Lépés: A szabadalmazott mátrix előidézi a Hormon Sensitive Lipase aktiválódását, amely ezután jelzést küld a testednek, hogy szabadítsa fel az elraktározott zsírt.
 5. Lépés: Megtámadja az elérhetővé tett zsírraktárakat és elkezdi felszabdalni azokat kisebb egységekké, zsírsavakká, előkészítve ezzel a megsemmisítésüket. Lépés: A klinikai kísérletekkel bizonyított 7-Keto akár 860%-kal növeli a hőfejlesztő enzimaktivitást, egy felülmúlhatatlan zsírégető környezetet teremtve ezzel.
 6. Lépés: A NitroFolin és a Thermo-Z7 kombináció maximális zsírsav oxidációt tesz lehetővé, és gyakorlatilag elégeti a zsírt.

Az a Célod, hogy Szörnyen Nagy és Szálkás Legyél, Most Valósággá Válik!

Valljuk be, azért dolgozod halálra magad az edzőteremben, hogy DURVÁN nézzél ki. Az egyetlen dolog, amit mindannyian utálunk, hogy a méretet fel kell áldozni a definiált izmokért - ez az a pont, ahol az ANADROX belép. Az ANADROX, a világ első Nitrogén Oxid vazothermikus zsírégetője új izmok növekedését, kemény bedurranásokat, vezetékszerű erezettséget stimulál, megnöveli az erőt és energiát ÉS elégeti a testzsírt, az izomzat mély barázdáltságát hozva létre ezzel. Az ANADROX a tökéletes étrendkiegészítő a végső célod eléréséhez, vagyis hogy óriási és szálkás legyél.

 • Extrém izomnövekedés
 • Izomrostokat Kettészelő Bedurranás
 • Tömlőszerű erek
 • Emberfeletti erő
 • Őrült energia
 • Felgyorsított Zsírégetés

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-20
Szia, jelenleg 125kg vagyok,jócskán felesleggel.A célom 100kg lenne. Heti 2-3 edzés fér bele az időrendembe. Diétás étrend mellet, gondolkodom az Anadrox szedésén. Reggeli és vacsora 50-50g Iso whey zero sovány tejjel+ 2-3 étkezés nap közben, edzés előtt BCAA express. Természetesen Multivitamin és esetleg Omega 3. Vélemény, javaslat? Köszönettel P.

válasz
2018-02-05
Szia!

Ha az étrend rendben akkor az Anadrox segít.
Minden amit a zsírégetésről tudnod kell - ingyenes anyag!

Vevővélemények

nekem a legjobb
2015-02-26
Az egyetlen zsírégető, ami nekem segített. Más stimuláns tartalmú készítménytől csak szédültem, rosszul voltam, ennél szinte semmi mellékhatás kis szívdobogást leszámítva, viszont grammra tartott diétánál Anadrox nélkül átlag heti 30 deka ment le, ugyanolyan kigrammolt kajával (és persze heti 3 edzéssel) Anadroxszal 70 deka is hetente! A diéta legvégén amikor már semmi nem megy sehogy, ez nagy segítség!
Brutális!
2015-03-16
Régen szedtem zsírégetőt de nagyon úgy tűnik, hogy már el vagyok szokva ezektől a termékektől. Már a tabletta színei elárulták, hogy ez valami más lesz. Szombat délután vettem be két kapszulát edzés előtt. Nem egész 10 percen belül valami furcsa állapotba kerültem, kicsit a fejemben éreztem, kicsit szédültem is tőle de utána a súlyok alatt megszűnt csak egy meleg érzés maradt. Az edzés a megszokott minőségben de viszont a lendület kétszerese lett. Szakadt a víz rólam. A szemeim vérben úsztak és még éjszaka is éreztem, hogy akár akkor is tudnék edzeni. Reggel szoktam járni edzeni és csak egy tablettát veszek be, nekem bőven elég. Ha valakinek nincs rendben a vérnyomása akkor óvatosan a termékkel. Azonnali hatás!
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szépen formázza a testet, és izzaszt rendesen
2017-04-10
Sziasztok! Én a Biotech Trió csomagja után (Fat Burner, L-caritine, Thermo Drine Liquid) döntöttem úgy hogy akkor igenis jöjjön más, no meg hátha nem kell 3 féle terméket bevennem mindig reggelente, így jött képbe ez a termék. Mit mondjak, jó választás volt, megérte az árát. Már második illetve harmadik nap lehetett érezni, hogyha beveszem reggelente a terméket, akkor nem igazán vagyok éhes délben sem, nemhogy már fél11-11 körül, mint amikor nem szedem (Sajnos felejtettem ki 1-1 reggeli beszedést, akkor majd megőrültem, hogy mikor lesz már déli ebédszünet, majd másnap mikor beszedtem szó szerint bírtam volna még 1 óráig is ebéd nélkül) Emésztést szépen beindítja, én nem csalódtam. Szóval első körben mindenképp ajánlom aki munka mellett nem nagyon tudja a munkája miatt betartani a napi 6-8x étkezést, hanem inkább 3-4x-i mellett dönt... És jöjjön az edzés része... Pörgetni pörgetett (persze egy húzós nap után, ez se egy csodaszer :) ) De viszont ha ott voltam, és pörgettem az edzést, nagyon izzadtam, és ha a súlyok nem is mennek akkorával, mint fogyás előtt, az energiát éreztem, és edzés után úgy kerültem az ágyba, hogy ez igen, szép edzés volt, így alvással sem voltak gondok... A futást utóbbi időben elhanyagoltam, cserében ugyanannyit voltam a teremben, csak szuperszettekkel nyomtam az edzést, és igen, szembeláthatóan észrevehető a változás, még ha súlyban még kevésbé ment lejjebb (De ugye, aki súlyzós edzés mellett nyomja az ne a kilókat számolja) Remélem nem lett túl hosszú, és tudtam segíteni annak aki gondolkodik e termék vásárlása mellett :)