Fat Burner Professional (91 kap.)

 
German Forge Fat Burner Professional 91 kap.
Ár: 3 360 Ft
Egységár: 36,92 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Fatburner Profeassional

Az German Force® Fatburner Profeassional előnyei:

  • Professionális zsírégető
  • Ideális sportolok és tudatos alakformálóknak
  • Tökéletes a diéta kiegészítésében
  • Egy adag 260 mg koffeint tartalmaz
  • Kolinnal, karnitinnal és citrus aurantiummal felturbózva

German Forge® Fatburner Professional - optimálisan támogatja a hatékony anyagcserét!

Egy tónusos és egészséges test sok ember álma, nem csak az erősportot űzőké és a nehézatlétáké. Egy karcsú, sportos testképhez nem csak a magas arányú izomtömeg, hanem egy alacsony testzsír százalék is hozzátartozik. Alapvetően érvényes: amíg kalória többlet van jelen, a fogyás nem lehetséges. Ahhoz, hogy eredményesen le tudjuk bontani a testzsírt, csökkenteni kell a kalóriabevitelt és rendszeresen kell sportolni. Ha a zsírt ez alatt nem lehet fenntartható módon csökkenteni, tanácsos, hogy zsírégetőt használjunk.
L-karnitin: a testépítők titka a normális zsíranyagcseréért

Különösen edzés előtt érdemes zsírégetőt használni, az új German Forge® Fatburner Professional kapszula pedig hasznos annak érdekében, hogy optimális és fenntartható eredményt érjünk el.  A természetes összetevőjű nagy teljesítményű hatóanyagokkal, mint például citrus aurantium kivonat, gyömbér por, koffein, guarana- és fűzfakéreg kivonattal, az új German Forge® Fatburner Professional kapszula, optimálisan támogatja a hatékony zsírégető diétát nem csak a nők, hanem a férfiak vagy a nem sportolók számára is. Az optimális eredményhez tartozik a laktóz- és gluténmentes Fatburner Professional kapszula L-karnitin- (12285mg 100g) és kolintartalma, (3378mg 100 g) két tipp a testépítőktől, hozzájárulva a normál zsíranyagcseréhez.

Az új German Forge®  Fatburner Professional kapszulát az IronMaxx® pirulatartójában problémamentesen magával viheti edzésekre, de útközben is tökéletes társa lehet.

Alkalmazás:

A javasolt adag napi 3 db German Forge® Fatburner Professional kapszula bevétele, reggeli előtt bő vízzel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények