Blade (120 kap.)

 / 4.3 57 vélemény
Brutal Nutrition Blade 120 kap.
Ár: 5 975 Ft
Egységár: 49,79 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BRUTAL BLADE

BRUTAL TERMOGENIKUS FORMULA, ÚJRATÖLTVE.

A Brutal Blade úgy hasít át a testeden, mint egy orvosi szike. Ez mégsem jelenti azt, hogy esetleg abba kell hagynod az edzést vagy a kalóriaszegény diétát. Hozd ki a testedből a maximumot, zárd ki a haszontalan kalóriákat, és soha ne veszítsd el az akaraterődet! A harcodat neked kell megvívnod. Mi csak a fegyvert adjuk hozzá a kezedbe.

Felhasználási javaslat:

Vegyen be 3 kapszulát naponta 2 dl vízzel, 30 perccel étkezés előtt. Edzésnapokon vegyen be még egy kapszulát az edzés megkezdése előtt. Fogyasszon el naponta legalább 3 liter vizet. Ne vegyen be 24 órán belül 6-nál több kapszulát. Az utolsó adagot legkésőbb 5 órával lefekvés előtt vegye be.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-07-01
Szia, most szeretném elkezdeni szedni a Brutal Blade-t, Thermo Drine Pro helyett.
Hogyan lenne érdemes beszedni heti 4 edzés mellé (2xtabata, 2xsúlyzó+kardio vagy intervall futás)? Edzések előtt L-Carnitine 100.000 megy mindig.
Reggel éhgyomorra mehet a 3 egyszerre vagy elosztva napközben?

Köszi a választ előre is :)

válasz
2017-07-03
Szia!

Reggel javaslok éhgyomorra 2 kapszulát, és egy harmadikat délután szintén éhgyomorra, és vagy edzés előtt 1 órával, vagy utána 2-vel.

Vevővélemények

Nagyon hatásos, valóban ütős
2015-03-11
Még soha nem találkoztam olyan hatásos termogenetikus cuccal, mint ez! Nagyon gyorsan elkezdte éreztetni a hatását (napi 2x3 kapszulát szedve). A napi első adagot reggel éhgyomorra vettem be, a másodikat pedig kora délután (ebéd után kb. 2 órával), aztán este mentem edzeni, így az alvásomba nem zavart bele. Nagyon erős, úgyhogy érdemes óvatosan kezdeni és fokozatosan növelni a dózist a napi 2x3 kapszulára. Nekem nagyon bevált, olvadtak le rólam a zsírkilók. Persze ez sem csodaszer: tudatos táplálkozás nélkül ablakon kidobott pénz, úgyhogy figyeljetek oda arra, hogy alacsony ch-s étrend mellett hatásos csak igazán!
Edzés előtt tökéletes pörgető
2015-04-21
Bő 1 hónapja szedem, kezdetben l-carnitinnel kombinálva, 2 hete már csak magában. Reggel éhgyomorra 1 kapszula edzés előtt 45-60 perccel és nincs gond az ébredéssel és korai bringázással munkába. Délután 2 kapszula szintén edzés előtt. Ennél feljebb nem mertem menni, azt olvastam, hogy edzés előtt nem a legjobb a szívnek, de nekem eddig bevált mint gyorsító. Este alszom, mint a kisangyal, nem zavar be. Alacsony CH diétám mellett lassan de biztosan mennek le a kilók, mellette szépen izmosodok az edzésektől. Nagy segítség, még fogok rendelni belőle!