Body Fire (180 kap.)

 
ActivLab Body Fire 180 kap.
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 38,83 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Body Fire

A Thermo Shape továbbfejlesztése.

Elődjéhez hasonlóan a testhőmérséklet emelésével fogyaszt. Tehát nem feltétlenül kell edzeni az eredményért. Persze, nem árt...

Na de hogy is működik?

A BodyFire termogenikus és lipotropikus összetevők különleges kombinációja, amely hatékonyan és gyorsan lebontja a zsírszöveteket, és gátolja az újabbak képződését. A készítmény fő összetevői: kapszaicin, sinefrin, koffein és bioperin. Mindezek stimulálják a szevezet hőtermelő folyamatait, aktiválják a metabolizmust, segítik a zsírégetést és hatékonyabbá eredményesebbé teszik az edzésmunkát. Amellett, hogy a zsírbontást segítik, javítják a szervezet ellenálló képességét a fizikális és mentális megterheléssel szemben.

Akár néhány héten belül érzékelhető a Body Fire hatása, látványosan csökken a zsírszövet mennyisége ezáltal gyors javulást eredményezve a külalakban. Alkalmazása ajánlott azok számára, akik nem tudnak megszabadulni a makacs zsírszövetektől, és sportolóknak az izomzat definiáltságának javítására.

A termék olyan felnőttek számára készült, akiknek (túl)súlyproblémái vannak, illetve akinek nehézségei vannak a megfelelő testsúly fenntartásával.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Napi 3 x 1 kapszula, étkezés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-01-14
Mikortól lehet belőle ismét rendelni,vagy mi van ehhez hasonló termék? nekem rengeteget segített!!!

válasz
2012-01-16
Sajnos nem számítunk rá a közeli jövőben. Válassz inkább más termogén zsírégetőt. Ott van pl a Full Burn.

Vevővélemények