Burn-FX (20x10 g)

 / 5.0 2 vélemény
Pro Nutrition Burn-FX 20x10 g
Ár: 3 190 Ft
Egységár: 159,50 Ft/xg
Íz:
citrom
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Burn FX

Égsz a vágytól, hogy végre megszabadulj az izmaidat elhomályosító zsírrétegtől? Akkor a leghatékonyabb fegyverre van szükséged! A Burn FX több fronton támadja a zsírt: felgyorsítja a zsírok égetését, több energiád és jobb ellenállásod lesz - így többet sportolhatsz -, ezen kívül az étvágyad is csökkenni fog. A speciális zsírégető összetevők és a pezsgő formulának köszönhető tökéletes asszimilációnak köszönhetően a Burn FX a piacon lévő egyik legjobb zsírégető termék.

Az L-karnitint lizinből és metioninből szintetizáljuk, szervezetünk általános metabolizmusához szükséges: a táplálékot energiává változtatja. Az L-karnitin gondoskodik a zsírsavak mitokondriumokba való szállításáról, ahol energiává oxidálódik. Következésképpen kitűnően támogatja a zsírok égését, ugyanakkor az izomnövekedést is. A kutatások szerint csökkenti az éhségérzetet és erőtlenséget.

A taurin egy nem esszenciális aminósav, mely részt vesz a zsírok égetésében és az epetermelésben. A taurin felelős a szervezet megfelelő kálium szintjéért, emiatt nagyon fontos az izmok, különösen a szív izmai számára. Megállapították, hogy hasznos lehet a cukorbetegek számára is, mivel befolyásolja a vércukorszintet és az inzulinszükségletet. Több terapeutikus szereppel rendelkezik: depresszió, cirózis, hipertónia és memóriaproblémák kezelésére használják.

Az L-tirozin egy nem-esszenciális aminósav, mely hozzájárul a pajzsmirigy hormonszintjének optimizálásához, jó közérztetet biztosít, serkenti a koncentrációt és a mentális képességeket. A tirozint a depressziós állapotok, energiahiány, fáradtság, szexuális vágy csökkenése, alacsony anyagcsere és stressz kezelésére használják. Étvágycsökkentő hatásáról is ismeretes.

A koffein a központi idegrendszert stimuláló anyag, melyről bebizonyosodott, hogy zsírégetést serkentő tulajdonságai is vannak, ezáltal a testsúly csökkentését is támogatja. Ügy tűnik, hogy a koffein az egyik leghatásosabb zsírréteg csökkentő. Néhány kísérlet szerint csökkenti a zsírsejtek térfogatát, és gátolja újabb zsírsejtek megjelenését.

A C-vitamin beavatkozik az oxiredukciós folyamatokba, mivel a legerősebb antioxidáns. Fertőzésgátló és méregtelenítő hatása van. Hozzájárul a vas asszimilációjához, erősíti a vérereket, résztvesz a vörösvértestek, fogak és csontok képződésében, szabályozza a vércukor- és a koleszterinszintet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Reggel egy adag, hogy jól induljon a nap
2011-06-08
Kellemes meglepetés volt. Reggel egy adag, hogy jól induljon a nap. :-) Aztán edzés előtt egy adag, hogy jól menjen az edzés. A dobozon napi egyet ajánlanak :-) Gyorsan felszívódik (hatása 10 perc után éhgyomorra) megpörget, de nem emeli meg a vérnyomást, nem olyan drasztikusan erős mint más termék viszont hosszabb ideig tart. Ha túlpörög a rendszer a hosszú edzés rovására mehet. Nagyon jó cuccna tartom.