Stero (X) Pack S-14 (30 pak.)

 
Trec Nutrition Stero (X) Pack S-14 30 pak.
Ár: 12 490 Ft
Egységár: 416,33 Ft/pak.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Stero(X)Pack S-14

A Stero(X)Pack S-14 egy tökéletes a világon egyedülálló összetétele a legértékesebb nutraceutikumnak( gyógyhatású tápláléknak) amely minden olyan ember életstílusának és étrendjének elengedhetetlen része, akinek fontos az egészsége és komolyan veszi az edzést. Egy mérsékelten aktív egyén testének kb. 60 ásványi anyagra, 16 vitaminra, 12 alapvető aminosavra és 3 alapvető zsírra van szüksége naponta.

Bármelyik összetevő tartós hiánya negatív következményekkel jár. Mivel ezeket az összetevőket kifejezetten nehéz bejuttatni a szervezetbe, így a megoldást a legszükségesebb elemek egy csomagban található összetétele jelenti. A Stero(X)Pack S-14 egy napi adagja fedezi egy atléta testének igényét az összes vitaminra, makro- és mikroelemekre,valamint az aminosavak teljes választékára, melyek a fizikai erőkifejtés során elengedhetetlenek. A mikronizált glutamin fejleszti az izomszöveteket, megfelelő védelmet jelent a "leépüléssel-összeomlással" szemben és biztosítja a megfelelő regenerációt. A ginzeng és guarana különböző fajtái garantálják az erő és energia áramlását és egy igazán átfogó edzés végrehajtását. Az egymást kölcsönösen kiegészítő termogenikus és lipotropic elemek széles spektruma által lehetőség nyílik radikálisan csökkenteni a zsírszöveteket és élvezni az egyes izomcsoportok izomnövekedéseinek észrevehető hatásait. Minden csomag tartalmazza az elengedhetetlen omega3 zsírsavat, HMB-t, cinket, PABA-t, bioflavonoidokat, algát, stb., így a hatás biztosan tartós, észrevehető, ezért nem szükséges fontolóra venni más étrendkiegészítők használatát.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott fogyasztás: napi 1 csomag. Kb. 500 ml folyadékkal ajánlott bevenni.

Edzésnapon: 1 csomaggal edzés előtt kb. fél órával.

Edzés nélküli napon: 1 csomaggal kb. fél órával az első étkezést követően, különösen ajánlott a megnövekedett energiaszükséglet periódusában.

A legjobb hatékonyság érdekében a készítmény alkalmazása rendszeresen 4 héten keresztül ajánlott. A készítmény élénkítő hatású, ezért legkésőbb 4 órával lefekvés előtt alkalmazható.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények