DAA Ultra (30 kap.)

 / 3.9 15 vélemény
Trec Nutrition DAA Ultra 30 kap.
Ár: 1 575 Ft
Egységár: 52,50 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

DAA ULTRA 30 kapszula

A DAA ULTRA gyógyszeripari minőségben tartalmaz D-aszparaginsavat amely természetes modulátora az endogén tesztoszteron szintézisnek. Fontos szerepet játszik az ideg- és endokrin rendszerben. A DAA ULTRA az aszparaginsav egy sajátos dextrorotátoros formáját tartalmazza, ami kihangsúlyozza a koleszterin tesztoszteron szintézisét. Ezek a magas szintű androgen hormonok serkentik az anabolizmust, melynek eredménye a gyors izomerő és izomtömeg növekedés. A DAA ULTRA javítja a sportolók fizikai teljesítményét, javítja a szexuális funkciókat, növeli a libidót.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott napi adagja 3x1 kapszula kb.: 300ml vízzel fogyasztva.

Edzésnapon: az első adag reggel ébredés után, a második adag 45 perccel az edzés előtt, a harmadik adag lefekvéskor. Pihenőnapon: az első adag reggel ébredés után, a második adag az étkezések között, a harmadik adag este lefekvéskor.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-19
Szia! Tribulus es DAA mehet egyutt ugy hatasasobb/ vagy hatekonyabb ha ciklikusan valtogatom? Ha utobbi, melyikkel erdemes kezdeni es meddig? (Vagy ha nincs penzem mindkettore, melyik meddig menjen es valtakozhatoak-e?) Vagy szuneteltetni kell- barmelyiket is x ido utan? Elore is nagyon koszi!!

válasz
2017-08-22
Szia!

Először külön-külön próbáld ki őket, ha szerencsés vagy, mindkettő használ és akkor mehetnek együtt is. Havi ciklusban érdemes őket váltani, tehát egy hónap DAA, egy hónap Tribulus.
Hogy melyikkel kezded, az teljesen mindegy.

Vevővélemények

Sziasztok!
2015-03-10
60 szemet rendeltem, 2x30-at. Még nem értem az első 30 végére de már most érzem, hogy dob rajtam... Szerintem szuper, próbáljátok ki ti is bátran!!!!!!
Nekem hasznàlt
2015-07-04
Azért rendeltem meg ezt a termèket, mert az utóbbi idōszak elèg stresszes volt és emiatt sokszor volt rossz kedvem ès kevesebb önbizalmam... ehez jött mèg az intenzív edzès is. Csak edzések után szedek 1 kapszulát, és jobb kedvem van általánosságban, visszajött a szexuális érdeklõdésem, és nõtt az önbizalmam is, erõszintem is fokozódott. Igaz, csak 21 éves vagyok, de én hasznosnak találom. Ui: a 30-ból még csak 5 fogyott el, tehát egész gyorsan mūködésbe lépett.
Működik
2018-03-12
Nem először használom ezt a terméket, az elmúlt két három évben már használtam, és valóban hatásos. Bárkinek megérhet egy próbát, hiszen a tesztoszteron szintet negatívan sok minden befolyásolhatja, /még az edzés is!/ így nem csak 40 fölött érdemes vele kísérletezni. Nagy előnye, hogy nem kell belőle megvenni egy egész dobozt, így ha nem működik valakinél akkor feleslegesen nem dobott ki pénzt. Két levél 20 napra elegendő, és ennyi idő alatt már lehet látni, hogy érdemes-e fogyasztani vagy nem. Nálam kb 12-14 nap után már határozott jelei voltak a hatásnak. Erőnövekedés, sokkal jobb regenerálódás, testkompozícó javulása.