DAA Ultra (120 kap.)

 / 3.8 10 vélemény
Trec Nutrition DAA Ultra 120 kap.
Ár: 6 190 Ft
Egységár: 51,58 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

DAA ULTRA 120 kapszula

A DAA ULTRA gyógyszeripari minőségben tartalmaz D-aszparaginsavat amely természetes modulátora az endogén tesztoszteron szintézisnek. Fontos szerepet játszik az ideg- és endokrin rendszerben. A DAA ULTRA az aszparaginsav egy sajátos dextrorotátoros formáját tartalmazza, ami kihangsúlyozza a koleszterin tesztoszteron szintézisét. Ezek a magas szintű androgen hormonok serkentik az anabolizmust, melynek eredménye a gyors izomerő és izomtömeg növekedés. A DAA ULTRA javítja a sportolók fizikai teljesítményét, javítja a szexuális funkciókat, növeli a libidót.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott napi adagja 3x1 kapszula kb.: 300ml vízzel fogyasztva.

Edzésnapon: az első adag reggel ébredés után, a második adag 45 perccel az edzés előtt, a harmadik adag lefekvéskor. Pihenőnapon: az első adag reggel ébredés után, a második adag az étkezések között, a harmadik adag este lefekvéskor.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-10-21
Sziasztok! Szedhető ezzel együtt a Shredex? Előre is köszönöm a választ.

válasz
2016-10-24
Szia!

Igen.

Vevővélemények

Brutális
2015-05-12
Az itt olvasott tanácsok hatására kipróbáltam a Brutal Anadrollal és kreatinnal együtt szedve. Annyira brutálisat dob ez a trió az erőszinten, hogy az izületek érdekében figyelni kell rá nehogy túl nagy súlyokkal kezdjen dolgozni az ember hirtelen. Kúra szerűen már többször alkalmaztam és nagyon bevált.