TGH (ízesített) (300 gr.)

 / 4.1 63 vélemény
Scitec Nutrition TGH (ízesített) 300 gr.
Ár: 4 490 Ft
5 190 Ft
Megtakarítás:700 Ft 13%
Egységár: 14,97 Ft/gr.
Íz:
cseresznye-vanília
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

T/GH

Tesztoszteron, növekedés- és hormonszintézis támogatás

  • DAA, AMINO KOMPLEX, FEJLETT KARNITINEK ÉS VITAMINOK

A T/GH a termékkategória egy új generációját képviseli. Komplex tesztoszteron-, növekedés- és teljesítmény-optimalizáló támogatást biztosít 12 hatékony, válogatott összetevővel. Tartalmaz DAA-t (D-aszparaginsavat) a tudományosan kutatott, erős 3 grammos dózisban, emellett karnitineket, mégpedig a fejlett propionil-L-karnitin és acetil l-karnitin formában. Az amino komplex az arginin és az ornitin fejlett AKG változatait is tartalmazza. A T/GH bizosít D3 vitamint, bórt és más létfontosságú ásványi anyagokat, melyek közül a cink hozzájárul a normál termékenységhez, reprodukciós képességhez és a normál tesztoszteronszint fenntartásához a vérben. A D-vitamin hozzájárul az izmok normál működéséhez és az immunrendszer normál működésének fenntartásához. A magnézium hozzájárul: a megfelelő fehérje-szintézishez, a helyesen funkcionáló idegrendszerhez (idegingerület átvitel és izomösszehúzódás, beleszámítva a szívizmot is), a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez, a normál energia-termelő folyamatokhoz, valamint az elektrolit-egyensúlyhoz.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

*Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

MAX CHARLES, Team Scitec

MAX CHARLES
IFBB Pro, 2015 New York Pro 3. hely, 2014 Tampa Pro 4. hely
Team Scitec

Adagolási javaslat

Keverjen össze 1 adag (8 g – 2/3 adagolókanál) T/GH port 100 ml vízzel és lefekvés előtt igya meg.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-12-30
Hello! A kerdésem az lenne hogy ennek a pornak van valami mellékhatása és ajánlott 16-17éveseknek szedni?

válasz
2017-12-31
Szia!

Nincs mellékhatása, de 25-30 év alatt lényegében kidobott pénz.

Vevővélemények

Kegyetlen jóóó :)
2016-09-05
32 éves vagyok, második hete iszom lefekvés előtt az előírt 10 g-ot. Erősebb, kitartóbb, kipihentebb vagyok és a szexet is jobban kívánom :) Íze nekem nem jött be, valamiért hal szagú a shaker-em tőle, oldódása nem a legjobb, mert szemcsés marad még akkor is ha hagyom állni egy ideig, de mindez nem érdekel, valamit valamiért, a hatása az elsődleges. Komplex termék, de érdemes kombinálni egy egyszerű tribulus készítménnyel napközben vagy stimuláns edzés előtti kiegészítővel, mint pl. Anadrol vagy Black Blood.
Minden férfinak innia kéne! :)
2017-05-13
Ajánlat alapján próbáltam ki, már a 3 dobozzal fogyasztom. Pillanatok alatt oldódik, tökéletes íze van, és nagyban hozzájárul a férfias dolgokhoz, legyen az edzés, vagy másféle helyt-állás! És végre nem úgy ébredek reggelente, mint akit agyonvertek!