TGH (240 gr.)

 / 4.2 53 vélemény
Scitec Nutrition TGH 240 gr.
Ár: 4 930 Ft
5 190 Ft
Megtakarítás:260 Ft 5%
Egységár: 20,54 Ft/gr.
Íz:
ízesítetlen (natúr)
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

T/GH

Tesztoszteron, növekedés- és hormonszintézis támogatás

  • DAA, AMINO KOMPLEX, FEJLETT KARNITINEK ÉS VITAMINOK

A T/GH a termékkategória egy új generációját képviseli. Komplex tesztoszteron-, növekedés- és teljesítmény-optimalizáló támogatást biztosít 12 hatékony, válogatott összetevővel. Tartalmaz DAA-t (D-aszparaginsavat) a tudományosan kutatott, erős 3 grammos dózisban, emellett karnitineket, mégpedig a fejlett propionil-L-karnitin és acetil l-karnitin formában. Az amino komplex az arginin és az ornitin fejlett AKG változatait is tartalmazza. A T/GH bizosít D3 vitamint, bórt és más létfontosságú ásványi anyagokat, melyek közül a cink hozzájárul a normál termékenységhez, reprodukciós képességhez és a normál tesztoszteronszint fenntartásához a vérben. A D-vitamin hozzájárul az izmok normál működéséhez és az immunrendszer normál működésének fenntartásához. A magnézium hozzájárul: a megfelelő fehérje-szintézishez, a helyesen funkcionáló idegrendszerhez (idegingerület átvitel és izomösszehúzódás, beleszámítva a szívizmot is), a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez, a normál energia-termelő folyamatokhoz, valamint az elektrolit-egyensúlyhoz.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

*Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

MAX CHARLES, Team Scitec

MAX CHARLES
IFBB Pro, 2015 New York Pro 3. hely, 2014 Tampa Pro 4. hely
Team Scitec

Adagolási javaslat

Keverjen össze 1 adag (8 g – 2/3 adagolókanál) T/GH port 100 ml vízzel és lefekvés előtt igya meg.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-21
Üdvözlet
Lenne egy kérdésem:ugyebár lefekvés előtt kell meginni ,
/A növekedési hormonok hajnali csúcsa miatt/
de akkor miért raknak bele edzés előtti dolgokat?pörgetőt /arginin/ és zsírégetőt /carnitinokat/Edzés előtt nem jobb lenne meginni?
melyik a jobb választás?

válasz
2017-08-22
Üdv!

Pörgetőt nem tartalmaz, a többi összetevő pedig (arginin, karnitin, stb.) a hormonális folyamatokra gyakorolt pozitív hatása miatt került bele, így fokozva -szinergista módon- a DAA hatását.
Ezekből adódóan fogyasztása lefekvés előtt indokolt.

Vevővélemények

Hatásos
2015-06-16
2 hete szedem, eddig azt érzem, hogy fickósít, megdobja a libidót. 40 felett ez mindenképpen hasznos! Erőszint növekedést is érzek, igaz edzés előtt CreaTor-t is szedek ezzel párhuzamosan. Az íze a kényesebbeknek nem fog bejönni, elég savanyú, de letolható, megszokható. A hatás a lényeg, nem az íz. Növekedési hormon optimalizálásról még nem tudok beszámolni, ahhoz hosszabb távú szedés kell szerintem, de biztosan azon a téren is teszi a dolgát.


Ajánlom, de leginkább 30 felett és haladó szinten.
Életelixír
2015-06-24
4 hete használom, 4-5 adag van még belőle. Az első 2 hétben nem éreztem semmit, a 3 hét közepétől kezdtem érezni a hatását, mely egyrészt erő és állóképesség növekedésében jelentkezett. Edzés során - és úgy egyébként is - fel vagyok pörögve. Jobban érzem magam, nőtt a szellemi "állóképességem" is, nőtt az ingerküszöb, jobban bírom a strapát. Ajánlom mindenkinek így 40 környékén.
Az erőszint és regeneráció magas foka!
2015-06-27
Sziasztok! Hozza ami elvárható ettől a terméktől. Most értem a végére, úgy érzem, a harmadik héten kezdte beváltani a hozzá fűzött reményeimet. Egy komolyabb fekvenyomó megmérettetésre készülve vettem a terméket a jó reklámjának köszönhetően. Minden igaz amit reklámoztatok, harmadik hét után jött az erőszint növekedés, nem fáradtam ki az edzések alatt, gyorsult a regenerációm, ami azért jó mert ezt vártam a terméktől. :-) Mindenképp ajánlom annak akinek ez a célja. 40 év felett úgy gondolom, mindenképp nagy segítség minden ehhez hasonló termék, mert nekem a 210 kg fekvenyomó álomhatárt ennek segítségével, na meg a Brutal Anadrolnak köszönhetően, 250 kg-ra tudtam feltornázni, úgy, hogy némi tömeg is jött vele. Természetesen ehhez is mint mindenhez kell a jó alap, a tiszta táplálkozás, a vitaminok, aminosavak a kiváló minőségű és mennyiségű fehérje bevitel, de én csak ajánlani tudom még egyszer. Nekem kiválóan beváltotta a hozzá fűzött reményeket, igaz, hogy jó alvó vagyok és a potenciámmal sincs gond, lehet, hogy ezért, de nekem ezeken a területeken nem mutatott kiugró hatást. Ami viszont az alváshoz köthető, hogy a regenerálódásom kimagaslóan hatékony szintet ért el, sőt fekvenyomó versenyre készülve, nem mell edzésről, hanem inkább inkább nyomó gyakorlatokról beszélve az edzések végén máskor "hulla" voltam a terméknek köszönhetően pedig szinte egy óra elteltével éreztem az erőt ismét magamban. Heti egyszeri izomcsoport edzésnél többre nem voltam képes a regeneráció lassúsága, valamint a koromnak köszönhetően, most pedig egy hétfői (gyilkos) nyomó edzés után pénteken ismét képes vagyok edzeni a mellemet, anélkül, hogy szétszakadnék az izomláztól és a kedvem is sokkal jobb az edzések alatt és előtte is. Az előírt mennyiséghez képest egy teljes adagolókanállal szedtem, az igaz, és mivel késő délután edzem ezért nem edzés előtt, hanem az előírtaknak megfelelően lefekvés előtt szedtem egy adagolókanállal, ami egyébként az edzést és fehérjebevitelt követő egy órára esett. Köszönet a fejlesztőknek! Egy Anadrol után újra vásárolok, mert minőségi izom gyarapításához, valamint erőszint növeléshez, regenerálódást kiválóan segítő terméknek érzem.
Nálam működik
2015-11-24
Lefekvés előtt fogyasztom és borzasztó jól alszom. Kialudtan, frissen ébredek, ami a termék fogyasztása előtt elképzelhetetlen volt. Az íze, állaga borzalmas, de ki lehet bírni. 2.hét után már érzek erőszint növekedést is és az izmaim is teltebbnek tűnnek. Nagyon sok pozitív dolgot olvastam erről a termékről a megvásárlása előtt, amit azóta mind tapasztaltam is. Rendkívül hasznosnak és eredményesnek tartom ezt a termèket!
Kár
2016-03-28
Kár, hogy nem lehet folyamatosan szedni, mert nekem nagyon bevált. 30 fölött mint tudjuk csökken a növekedési hormon szintje, de a TGH kb. egy hét után már érezhetően hatásos volt nálam. Sokkal jobban aludtam, sőt, kevesebb alvás elég volt, párszor negyed-fél órával az ébresztő előtt felkeltem. Erőben is meg izomzatban is ugyan nem látványos, de saját magam által észrevehető növekedést hozott. 30 fölött kifejezetten ajánlott termék.
Kötelező darab
2017-03-06
Kreatin kúra kezdéséhez időzítettem a szedését, most azonban kreatin feltöltés helyett napi szinten 10 grammokat iszom, edzés előtt, után. Gondoltam, ebben, a korai stádiumban jó lenne valami rásegítés, amíg a kreatin feldúsul bennem. Azt aláírom, hogy a termék oldódása elég rossz, habzik és az íze sem a legjobb, de ezért a hatása teljesen kárpótol. A GH Surge helyett használtam a terméket, egy doboz erejéig, most újra visszaállok az előbb említett termékre, szintén egy hónapig. A TGH hatása számomra szinte egyezett a másik termékkel. 7 óra alvás után minden esetben teljesen kipihentem ébredtem, átaludtam az éjszakát, sokkal több álmomra emlékeztem, mint a szer szedése nélkül. A fejlődésem láthatóan beindult, még így diéta idején is. Megfelelő étrenddel, alvás mennyiséggel és minőségi, mennyiségi fehérje bevitellel, egy remek termék, ami a regenerációt segíti, rendbe teszi az éjszakáidat és rövid távú szedése igencsak sokban hozzájárul a célok eléréséhez. 5 csillag!