HOS: Hormon Optimalizáló Szisztéma (250 kap.)

 / 4.3 25 vélemény
Scitec Nutrition HOS: Hormon Optimalizáló Szisztéma 250 kap.
Ár: 12 990 Ft
Egységár: 51,96 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

HOS

Hormon optimalizáló támogatás

DAA PRO – DIABOLICA – EZTRODIM
INTEGRÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ RENDSZER

A HOS (HORMONE OPTIMIZATION SUPPORT – HORMON OPTIMALIZÁLÁS TÁMOGATÁS) egy fejlett integrált étrend-kiegészítő program 3 különböző termékkel. Az EZTRODIM kizárólag a HOS-ban kapható!

A DAA PRO egy fejlett d-aszparaginsav (DAA) komplex, támogató hatóanyagokkal!

A DIABOLICA egy speciális komplex 7 népszerű hatóanyaggal, úgy mint HMB-vel, béta ekdiszteronnal, esszenciális aminosavakkal, növényi kivonatokkal és B6 vitaminnal. Ez az erős formula hozzájárul a hormonális aktivitás optimalizálásához, a normál fehérje-anyagcseréhez és energiatermeléshez az emberi testben.

Az EZTRODIM egy gondosan válogatott 6 hatóanyagos növényi kivonat mátrix. Olyan jól ismert és népszerű kivonatok szerepelnek az összetevők között, mint a mangosztán, a quercetin és a resveratrol. A formulához standardizált zöld tea kivonatot (minimum 50 százalékos polifenol- és 30 százalékos katekin – benne EGCG – tartalommal), valamint proantocianidineket biztosító szőlőmag kivonatot is adtunk. Ráadásul, az EZTRODIM-ben vöröshere kivonatot is találhattok, 8 százalék izoflavon-tartalomra standardizálva.

Csináljátok végig a 25 napos HOS programot és nem fogtok csalódni!

Fouad Abiad, Team Scitec

Fouad Abiad
IFBB profi, Toronto Pro 2. hely
Team Scitec

Használati utasítás

- DAA Pro: 2x2 DAA PRO kapszula bevétele ajánlott reggel és este étkezés közben. Alkalmazása kúraszerűen ajánlott, legalább 1 hónap szünet tartása javasolt.
- Diabolica: 2x2 DIABOLICA kapszula bevétele ajánlott reggel és este étkezés közben.
- Eztrodim: 2 x 1 EZTRODIM kapszula bevétele ajánlott reggel és este étkezés közben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-29
Szia.
HOS-t szedem, mert látható száraz izomnövekedést tapasztalok ettől a terméktől. De olvasom hogy egy havi adag után szüneteltetni kell. Mit tanácsolsz helyette, ami ugyanilyen/hasonló eredményt ad.
Illetve, ha megvolt az egy havi szünet, utána visszatérhetek a HOS szedésére?
Köszönöm

válasz
2018-02-05
Szia!

A szünet azt jelenti,hogy semmilyen hasonló hatású terméket ne szedj. Egy hónap után újra szedheted a HOS-t. Itt egy kis segítség még: A természetes tesztoszteronszint fokozás tízparancsolata

Vevővélemények

Erőben és kitartásban is sokat dobott
2012-12-15
Ötödik pakk után csak azt tudom írni, hogy a hatodikat is meg fogom venni! Szinte sajnálok pihenő napokat tartani. Erőben és kitartásban is sokat dobott, amikor szedem mintha jobban néznék ki a tükörben (vagy inkább kevésbé szarul), ezt a jelenséget nem tudom mivel magyarázni. Ez idáig a legjobb termék, amivel találkoztam. Sokan azt mondják, hogy felesleges mellé tribulust szedni, de én más véleményen vagyok ezen a téren. Én azt vettem észre, hogy mega tribu x-el együtt használva, a két termék mintha szinergista hatással lenne egymásra. Minden rendben van a termékkel, azt adja amit ígér! Talán ha a csomagolása nem lenne ennyire igényes, még az ára is jobb lehetne és még több fogyna belőle!
Erőben dobott leginkább
2013-11-20
Befejeztem az első kúrát megvagyok elégedve :) Erőben dobott leginkább de azért izom is jött fel (kb 1 kg). Kaja mellett szedtem reggel este ahogy előírják 2-2-1 adagokban. Legközelebb kipróbálom Mega Tribuval is de kizárólag barátnő mellett :)