T-100 Hardcore (120 kap.)

 / 5.0 5 vélemény
Olimp Sport Nutrition T-100 Hardcore 120 kap.
Ár: 9 775 Ft
11 500 Ft
Megtakarítás:1 725 Ft 15%
Egységár: 81,46 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Olimp T-100 Hardcore tesztoszteron fokozó

ÚJ dimenzió a testépítésben!

Az Olimp T-100 Hardcore megalkotta második, továbbfejlesztett kiadását az úttörőnek számító T-100® terméknek, csak ezúttal sokkal erősebb összetétellel a valaha létezett legerősebb komplex tesztoszteron szint növelővel.

Pozitívan befolyásolja a szervezet tényleges tesztoszteron szintjét!

A hatásmechanizmus alapján természetes úton nemcsak növeli a tesztoszteron termelését, de maximalizálja az anabolikus állapotot is. Fő összetevője a szabadalmaztatott standardizált 20% protodioscint és standardizált 50% szaponin. Új összetételének köszönhetően 8 hét alatt az edzés eredmények jelentős növekednek, a testzsír szintje csökken, a testtömeg összetétele nagymértékben javul az ösztömegre számítva.

Az Olimp T-100 Hardcore több oldalról serkenti szervezet természetes tesztoszteronszint emelését.

  • energizál, növeli a vitalitást
  • javítja az erőszintet
  • növeli a teljesítményt
  • segít az izomtömeg növekedésben
  • maximalizálja az anabolikus állapotot és a katabolizmust csökkenti
  • javitja a kedélyállapot, edzéskedvet
  • növeli a szexuális vágyat

A T-100 eredményességének hatásmechanizmusa a gyógyszerészeti terápiákban is használatos!

Soha nem látott teljesítmény és hatékonyság, ami nem hasonlítható semmilyen más tesztoszteronszint növelő termlékhez a táplálékiegészítő piacon. Fontos, hogy a T-100® Hardcore 100%-osan biztonságos, mentes az illegális dopping anyagoktól.

Ne vesztegesse az időt, próbálja ki az Olimp T- Hardcore terméket! Használatát aktív izommunkát végző személyeknek és sportolóknak ajánljuk.

Kiszerelés:

120 kapszula

Javasolt használat:

3 kapszula naponta étkezés között.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-12-05
Szia.
Segitségetekkel döntöttem és az Olimp - T100 -at és az Animal - M-stak -et fogom kombinálni. Az M-stak menne edzésnapokon edzés előtt, pihenőnapokon reggel az első étkezés előtt. Így javasoltátok. Na és a T100 -at hogyan/mikor szedjem mellé és hány kapszulát?

válasz
2016-12-07
Szia!

Ha atombiztosra szeretnél menni, akkor 2-2 kapszulát érdemes edzésnapokon edzés és lefekvés előtt 30-30 perccel, pihenőnapokon pedig felkelés után egyből és lefekvés előtt szintén fél órával. ;)

Vevővélemények

Remélem újra rendelhető lesz
2015-04-13
37 évesen is működik! Növeli az erőszintet, állóképességet (lent is), szexuális vágyat. Ha a megfelelő tesztófokozót keresed, akkor ne menj tovább. A tesztoszteron termelésed megemeli maximum közelébe, viszont agresszív hajlamaidat nem erősíti. Nincsenek stimulánsok, természetes anyagok kivonataival operál. Kúraszerűen használva nem lesznek később sem mellékhatásai, viszont a nagyobb teherbírás miatt, elősegíti, hogy minőségi tömeget pakolj magadra. 30 év alatt nem ajánlom, mert a tested tesztófokozása ilyenkor még maxon pörög. Ajánlom hozzá a ZMA termékek egyikét, ami elősegíti a minőségi alvást és a tesztó szint növekedését.