Mutant Test (180 kap.)

 / 4.4 7 vélemény
Mutant Mutant Test 180 kap.
Ár: 13 490 Ft
Egységár: 74,94 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Mutant Test

Turbózd fel a tesztoszteron szintedet soha nem látott gyorsasággal!

Soha eddig nem fejlesztettek ki erősebb tesztoszteronfokozó formulát, mely a MUTANT TEST™-nél klinikailag bizonyítottan gyorsabban tornászná fel a tesztoszteron szintet. A TestoSurge™ szabadalommal védett bioaktív összetevő a Mutant Test-ben számos fiziológiai mechanizmuson keresztül fejti ki hatását, hogy gyorsan megemelhesd, és szinten is tarthasd a tesztoszteron szintedet. Ez pedig hatalmas erő-és tömegnövekedést eredményezhet! A MUTANT TEST tartalmazza ezt a bizonyítottan hatásos hatóanyagot, mely minden korábbinál jobban képes megdobni a tesztoszteron szintedet. Nincs több várakozással eltöltött nap, hét, vagy akár hónap, mire a tesztószinted emelkedni kezd - most elég lesz rá pár óra!

A MUTANT TEST egy prémium kettős hatású mechanizmuson keresztül fejti ki tesztoszteronszint növelő és megóvó hatását:
a) az aromatáz enzim gátlásán keresztül b) a tesztoszteron DHT-vé (dihidro-tesztoszteron) alakulásának megakadályozásán keresztül — ehhez a hormonhoz köthetők a negatív androgenikus mellékhatások.
Az aromatáz enzimkomplex gátlásával a MUTANT TEST megelőzi az aromatizálódást, és a tesztoszteron ösztrogénné alakulását, így minimumra szoríatja az olyan mellékhatásokat, mint a vizesedés vagy a gynecomastia. Emellett a MUTANT TEST megvédi a tesztoszteront az 5-alfa-reduktáz enzimtől, mely a tesztoszteront a kerülendő DHT-vé alakítja át.

Az elsődleges funkcionális hatóanyag a MUTANT TEST-ben klinikailag bizonyított, ráadásul a leginkább releváns infókat szolgáltató randomizált,. keresztezett, kettős vak, placebó kontrollált kutatással támasztották alá hatásosságát. Az alanyok edzés után vagy a Mutant Test fő hatóanyagát, vagy placebót kaptak, majd egy 12 órás periódusban figyelték őket. Akik a MUTANT TEST hatóanyagát kapták, jelentősen megnövekedett az össz tesztoszteron szintjük, átlagosan 376%-al jobban, mint a placebo csoporté, már 12 órás periódus alatt is. Ugyanebben a kutatásban a szabad, "kötetlen" tesztoszteron szint 144%-al lett magasabb a placebo csoportéhoz képest. A szabad tesztoszteron a tesztoszteron egyetlen olyan formája, mely képes aktiválni a tesztoszteron receptorokat, így növelve az izom-és erőnövekedés ütemét.

Mit jelent számodra a gyors tesztoszteronszint növekedés - számodra, aki komoly szándékkal látogatja az edzőtermet? Pontosan azt jelenti, amire gondolsz: nem kell többé várni arra, hogy beüssön a cucc! A MUTANT TEST segítségével sikeresen növelheted az egekbe a tesztószintedet, és serkentheted a végletekig a növekedésedet. Semmi sem olyan hatásos és gyors, mint az új MUTANT TEST. És erre tudományos bizonyítékok vannak!

A MUTANT TEST

  • Klinikailag bizonyítottan növeli a tesztoszteron szintet 376%-al a normál szint fölé†
  • 12 órán belül érezhető a hatás†
  • Gyorsabban maximalizálja a tesztoszteronszintet, mint bármi korábban*
  • Professzinonális formula a gyors izom-és erőnövekedésért*

A tudomány mögöttünk áll!

Egy randomizált, keresztezett, kettős vak, placebó kontrollált kutatásban edzés után a tesztalanyok a MUTANT TEST kulcs összetevőjét fogyasztották, majd 12 órás megfigyelés alatt tartották őket. Az alanyoknál jelentős növekedés mutatkozott az össz tesztoszteronszintben, mely 376%-al haladta meg a placebo csoportét, mindössze 12 óra leforgása alatt. Semmi sem olyan gyors, mint a MUTANT TEST!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-05-18
Szia! A Mutant Test mehet a TGH val együtt?

válasz
2017-05-22
Szia!

Mehetnek.

Vevővélemények

Adjunk neki időt....
2017-07-17
Mindig szkeptikusan fogadom azokat a véleményeket akik arról számolnak be, hogy reggel bevesznek egy adagot és az esti edzésen már tépik a vasat. Ezek növényi hatóanyagok amik olyan kis %-ban vannak jelen egy-egy adagban, hogy a szervezet reakciója minimális az első néhány napban. Gondoljunk csak bele, hogy a szteroidnak mennyi idő kell amíg érezhető hatása van... akkor ne várjunk csodát és ne tulajdonítsunk varázserőt egy adag bevétele után egy növényi hatóanyagokból összeállított "szernek". Na de visszatérve a Mutant Test-re. Kb. 1 hét folyamatos szedés után semmi. Aztán edzésről edzésre jött az érzés, hogy nagyobb kedvem van edzeni. Erőt akartam kifejteni, oda akartam magam tenni, lassabban fáradtam, jól éreztem magam edzés közben, 1,5 óra edzés után még azt néztem, hogy mit csináljak mert tele vagyok energiával. 40 fölött jól esik ezt érezni. Aki libidó növelés céljából szedi azt lebeszélném róla. Arra vannak jobb és hatásosabb szerek ;)