Grenade AT4 (120 kap.)

 
Grenade Grenade AT4 120 kap.
Ár: 13 990 Ft
Egységár: 116,58 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Grenade AT4

GRENADE AT4 - AZ ANABOLIKUS PUSZTÍTÓ

A Grenade AT4 egy tudományosan adagolt komplex, ami a szervezet természetes hormonális rendszerét olyan állapotra hangolja, ami elsöprő anabolikus kaszkádot indít! Az eredmény:

  • KIROBBANÓ EDZÉSTELJESÍTMÉNY
  • DRÁMAI BEDURRANÁS ÉS IZOMPUMPA
  • REKORD SEBESSÉGŰ REGENERÁCIÓ
  • INSTANT SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉS

A Grenade AT4 a Grenade sokszor díjnyertes sporttáplálkozási szakemberei által összeállított anabolikus aktivátora. Nézzünk szembe a tényekkel, ahhoz, hogy gazán nagy és szálkás izmokat pakoljunk magunkra egy szint után nem elég, hogy keményen edzünk a teremben és minőségi tápanyagbevitelen élünk. Egy pont után a további fejlődés alapvető meghatározója az, hogy képesek vagyunk e olyan hormonális környezetet teremteni, ami rekord sebességű sejtregenerációt és izomnövekedést garantál.

HOGYAN MŰKÖDIK

A Grenade AT4 a legfrissebb klinikai kutatások adatai alapján, a kutatások során hatékonynak talált dózisok alkalmazásával került összeállításra. Ez a formula nem tartalmaz semmilyen hatékonytalan összetevőt, vagy hatékonytalan dózist, kizárólag igazolt hatékonyságú összetevők, igazolt hatékonyságú dózisát! A Grenade szakemberei az elmúlt tíz év minden releváns kutatását és hatóanyagát megvizsgálták, és csak azokat a hatóanyagokat tették az AT4 anabolikus mátrixába, melyek hatékonysága kétséget kizáróan igazolt! Az eredmény egy olyan formula, ami túlteljesít minden várakozást! Olyan edzésintenzitás, amire korábban nem voltál képes, olyan erőteljes bedurranás, ami szinte szétveszíti a bőröd és olyan sebességű izomnövekedés, amire legmerészebb álmaidban sem gondoltál!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények