Viridex XT (120 tab.)

 
Gaspari Nutrition Viridex XT 120 tab.
Ár: 14 560 Ft
Egységár: 121,33 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Gaspari Viridex

166%-os tesztoszteron szint növekedés, 19%-os kortizol szint csökkenés!

Sok tesztoszteron szint serkentő kiegészítő kerül a táplálékkiegészítő piacra, de túlnyomó többségük bizarr és abszurd állításokkal próbál érvényesülni. Aki használt már Gaspari Nutrition kiegészítőt az tudja, hogy ez működik!

A Gaspari Nutrition Viridex XT, egy intelligensen tervezett, ultra erős miogén és a tesztoszteron növelő amely minden férfire egyaránt hat. Klinikailag tesztelt így biztonságos. A Viridex XT vizsgálata során bebizonyosodott, hogy 166%-kal növeli a szabad tesztoszteron hormon szintjét és 19%-kal csökkenti a kortizol szintet.

Viridex XT hatékonysága nem kisállatokon végzett kísérletek vagy petri csészében végzett tesztek alapján bizonyosodott be, hanem rendszeresen edző nagydarab férfiakon.

Adagolás:

Fogyassz minden reggel 2db tablettát. Egyéni toleranciaszintednek megfelelően maximum napi 4db tablettára emeld a dózist.

A megnövekedett teljesítmény és erőszint miatt javasoljuk a ciklus alatt az Animal Flex komplex ízületvédő használatát, hogy kizárjuk vagy minimálisra csökkentsük a nagy súlyok használata miatt esetlegesen fellépő sérülésveszély kockázatát!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-09-09
Sziasztok!

Viridex XT-t kezdtem szedni, és kérdésem, hogy lehet e mellé szedni még valamilyen tesztoszteronnövelőt? Ha igen, melyiket?
Köszi előre is!

válasz
2018-02-05
Szia! Igen, lehet. Én spec a DAA Pro -val kombinálnám.

Vevővélemények