Anadrol (90 kap.)

 / 4.1 154 vélemény
Brutal Nutrition Anadrol 90 kap.
Ár: 6 165 Ft
Egységár: 68,50 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Anadrol

Alfahím a teremben, alfahím az ágyban.... Ki ne vágyna erre? Ha szeretnéd megtapasztalni a kamasz évek hormontúltengéses, "minden csajra rámozdulok" életérzését, ha szeretnéd a teremben azt érezni, hogy nincs erő, ami az utadba áll, akkor itt az ideje egy jobb tesztófokozó után nézni. Olyan, ami szervezeted hormontermelő folyamatait a csúcsra járatja, hogy aztán ki tudd hozni magadból a maximumot - legyen szó edzésről, vagy másféle testmozgásról ;)

"Scitec párti vagyok... de ez a termek 5. alkalommal is működik! Viszont 5 szem kell belőle! Egészséges agresszió, motiváltság, erő! Megpörget, de nem pörget túl! Durrant!!! szerintem aki nem próbálta... Az próbálja minél előbb:) 10/10"

Plusz energia és motiváció a teremben. Plusz energia és motiváció az ágyban. Azért ez messze olyan kombináció, ami mindenképpen megér egy próbát, nem igaz? Több, mint 100 vélemény érkezett a termékre eddig... Nyugodtan olvass bele!

Az Anadrol szedése

Szedj 3 kapszulát edzés előtt 30 perccel, vagy pihenőnapokon reggel éhgyomorra. A benne lévő niacin hatására enyhe bőrpír, viszketés jelentkezhet, ezek a tünetek később enyhülnek, és ártalmatlanok. Egy hónap szedés után tarts egy hónap szünetet. 18 éves kor alatt - mint minden tesztoszteronfokozónak - ennek a terméknek a szedése sem javasolt!

A gyártó hivatalos leírása

TST FORMULA. BRUTAL. DOPPINGMENTES. GLUTÉNMENTES.

Egy remek tesztoszteronszint-növelő elvégzi a dolgát. A táplálék-kiegészítők gyártásának legális határain belül teljesíti, amit elvárunk tőle. Csak egy probléma van: olyan szabályok és szabványok szerint készül, amiket mások is követnek. A Brutal Anadrol más. Tervezésekor csak a hatékonyságát tartottuk szem előtt és ezért olyasmit alkottunk, amit korábban még senki. Ne kövesd a tömeget!

Próbáld ki a Brutal Anadrol-t, mielőtt még betiltanák!

Felhasználási javaslat:

Három kapszula 30 perccel edzés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-25
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy magas vérnyomás mellett szedhető-e az anadrol?

válasz
2017-08-28
Szia!

Nem, stimulánsok vannak benne, amik megemelhetik a vérnyomásod.

Vevővélemények

erő, durranás, magabiztosság, max. koncentráció
2015-04-15
Első alkalommal tényleg jött a kis bőrpír, és izzadás 30 perccel a használat után. Kis remegés, aztán mintha megszűnne minden körülöttem és csak a súly létezne, szinte érzem hogy egyé válok vele! Iszonyatosan jól tudok koncentrálni tőle, és kizárni más zavaró tényezőt. Tényleg úgy éreztem, hogy bármit elbírok, eddig 70 kg széria fekve-nyomás, nézzük meg a 80-at, simán megy, nézzük a 85 még az is... valami olyan eszméletlen dogokat hoz ki (belőlem) hogy az szinte hihetetlen. Kicsit sajnos megdobja a vérnyomásom, így 1 hónap után 1 hónap szünet.
Sokat dobott
2015-05-07
Megéri az árát, rendesen megdobja az erőnlétet, csak ajánlani tudom :)
Ez a termék kiváló
2015-05-11
Három napja szedem ezt a terméket, azonnal éreztem, a hatását hogy alaposan megdobja a teljesítményemet az erőszintemet az edzések alkalmával. Emiatt most már a súlyokat megemelhetem Valóban megéri az árát. Én is csak ajánlani tudom.
Feltűnően érezhető hatás
2016-03-04
DAA-val és magnéziummal szedtem nagyon érezhető volt a pozitív erőbeli hatása. Naponta többször ki voltam téve fizikai erőltetésnek, sokat könnyített. Nem volt semilyen rossz mellékhatása (legalább is nem vettem észre:) ). Többször is rendeltem belőle. Tribulus-szal is együtt is kipróbáltam csak jókat mondhatok róla. Fizikai terhelés előtt vettem be, 2 olykor három szemet. Nálam legalább egy óra után jött a hatása. Remélem sokáig a piacon marad ez a termék, bár betáraztam belőle :).
Sokkal Jobban pörög az edzés!
2016-03-12
Sokkal jobban pörög az edzés mióta használom. jelentősen csökkenti a fáradtságérzetet! edzés előtt félórával 3 kapszula és kész. egy idő után olyan mintha hozzá szokna a szervezet és nem érzem azt tőle mint az elején (nem folyik rólam a víz nem ég a fülem) de a fáradtság érzet ugyan úgy eltűnik ami szerintem a lényeg. ezért nem is szoktam emelni az adagot. elég a 3 minden edzés előtt.
Nagyon jó termék!
2017-08-06
Fokozza az edzéskedvet, hozza az erőt, jobban durranok tőle. Már több "kúrát" lenyomtam vele, mindig hasonló volt a hatása. Fontos viszont megjegyezni, hogy a gyártó által ajánlott (napi) 3 szem tényleg nem ér sokat... akik elégedetlenek a hatásával, azok próbálják meg növelni a napi adagot. Nálam napi 6 szem vált be a legjobban (120+kg tömeg mellé... végül is lehetne 6 szemnél több is, de az már kezd gazdaságtalanná válni :) ), 2x3 szem bontásban: edzésnapokon reggel és edzés előtt, pihenőnapokon pedig reggel és délután. A "kúrák" ciklizálását illetően pedig, legoptimálisabb 2 hónapig szedni (ez napi 6 szemnél összesen 4 dobozt jelent), majd min. 1, de inkább 2 hónap pihenőt tartani.