Black Test (90 kap.)

 / 3.7 15 vélemény
BioTech USA Black Test 90 kap.
Ár: 6 640 Ft
Egységár: 73,78 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Black Test

Extrém igények – Extrém formula

 • 9 aktív összetevővel
 • 3-féle növényi kivonattal
  • Görögszéna (Fenugreek) magkivonat
  • Máriatövis (Milk thistle) terméskivonat
  • Brokkolikivonat
 • N.O. prekurzor L-argininnel
 • Karnozint alkotó béta-alaninnel
 • ZMB komplex-szel
 • Stimulánsmentes

Még több extra

A növényi kivonatok mellett a Black Test fontos hatóanyag-kombinációja a ZMB komplex, melynek összetételét a cink, a magnézium és a B6-vitamin meghatározott arányú elegye alkotja. Emellett a formula egyediségét a niacin, L-arginin és béta-alanin is biztosítja.

A növények erejével

A Black Test komplex összetételéhez olyan, a sportorientált fogyasztók körében népszerű növényi eredetű hatóanyagokat is adtunk, mint a görögszéna (Fenugreek), a máriatövis (Milk thistle), illetve a brokkoli, amelyet a testépítők a zöldségek non plus ultrájának tartanak. Hiszen a brokkoli és csírája nagy mennyiségben tartalmaz ún. glükozinolátokat. Ezekből a szervezetünk metabolizmusa során olyan biológiailag aktív vegyületek keletkezhetnek, mint a szulforafán (SFN), indol-3-karbinol (I3C) és 3,3'-diindolil-metán (DIM) stb.

Testépítés csak tisztán

 A Black Test szteroidmentes, hormon-és prohormonmentes, csak természetes forrásból származó anyagokat tartalmaz.

Hogyan, mikor, kinek?

 • Férfiaknak, mindennapi használatra.
 • Teljesítményorientált sportokhoz is.
 • Változatos étrend mellé is.
 • Azoknak, akik naponta szedhető kiegészítőt keresnek.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet (beleértve a gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztását is, a karotinoidok szintjének fenntartása érdekében) és az egészséges életmódot.  A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni. Az étrend-kiegészítő szedését orvosi kezelés alatt és/vagy gyógyszer szedése mellett nem ajánljuk!

Felhasználási javaslat:

Edzésnapokon fogyassz 3 kapszulát edzés előtt. A pihenőnapokon fogyassz 3 kapszulát reggel. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Kizárólag férfiaknak ajánlott!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Számomra eddig a legjobb a kategóriájában
2020-03-17
Terméktesztre kaptam én is. Előtte próbáltam a Biotech TST + GH -t, ami elég jól működött nálam. A teszt után pedig kipróbáltam most a Scitec T/GH -t. Maga a kapszula... ha valaki emlékszik a Bánfi hajszeszre, na pont olyan szaga van, és utána még a kezemen is érzem egy darabig :D Persze Arnold mondása, hogy mit enne meg az izmokért, az itt is érvényes :) A szedés után elég hamar megindult a TST + GH -nál már tapasztalt folyamat, tehát a zsírszázalékom csökkenni kezdett, izomtömeg pedig nőni, miközben direkt nem változtattam sem a kaján, sem az edzésen, ha már teszt. Persze nem szabad hatalmas léptékekre gondolni, de nálam ez azt jelentette, hogy másfél hét alatt kb 1-el csökkent a testzsír százalékom. A (negyvenhez közel már dehogy)nem kívánt mellékhatás is jelentkezett, bár kicsit később, és ami meglepett, hogy a TST + GH -val szemben az abbahagyása után még egészen hosszan kitartott.... mivel ezekkel szüneteket kell tartani, így szerintem ez komoly előny. A másik gyakori mellékhatás, amit tényleg nem kíván az ember, a "menekülős álmok", ezzel nekem nem jelentkeztek. A kapszula forma, és hogy edzés előtt kell bevenni, megoldja a problémát, ami a másik kettőnél megvan: fehérjétől távoli időpontban kéne azokat inni, de ugyanakkor lefekvés előtt... ez az esti fehérjével nehezen összeegyeztethető volt számomra.