MytoTest V3 (90 kap.)

 
Amix MytoTest V3 90 kap.
Ár: 10 490 Ft
Egységár: 116,56 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

MytoTest V3

AMIX ™ MytoTest V3 egy extrém erős tesztoszteron-és teljesítmény serkentő kizárólag a LargeLife laboratóriumokban tervezve, együttműködve az Amix csapat sportolóival. AMIX ™ MytoTest V3 tartalmazza csak a legjobb minőségű és innovatív összetevőket, beleértve a klinikailag bizonyított és szabadalmazott összetevő a MyTosterone ® -t. Ez a forradalmi kombináció, fűrészpálma és astaxanthin , megvizsgálták és kimutatták, hogy növeli a tesztoszteron szintet a szervezetben, miközben csökkenti az ösztradiolt és DHT-t. AMIX ™ MytoTest V3 klinikailag igazolt dózisban szállítja a MyTosterone ®-t más erős szinergikus összetevőkkel együtt, beleértve: Testofen ® görögszéna , Rhodiola Rosea, Guggul, Maca, D-aszparaginsav, ginkgo biloba, Cordyceps sinensis és a cink.

Testofen ® : görögszéna kivonat. A görögszénának sokféle egészségügyi alkalmazása van, az aktív összetevők beleértve a Testofen ®-t kimutatták, hogy fokozza a tesztoszteron szintet és ezáltal növeli a libidót, sovány izomtömegt és az immunrendszer funkcióit. Testofen ® a görögszéna kivonat szabványosított 50% Fenuside ™. A Methocel® CRT-ss kapszula biztosítja a folyamatos és hosszantartó hatást.

Előnyei:

  • Növeli a természetes tesztoszteron termelődést
  • Javítja az energiát és kitartást
  • Támogatja az izmot és izomerőt
  • Fenntartja és megtartja az izomtónust
  • Növeli a libidót
  • CRT-ss kapszula

Javasolt felhasználás:

Napi 2 kapszula bő folyadékkal. Ne vegyen be napi 4 kapszulánál többet. Maximálisan 8 héten keresztül szedhető majd 4 hét szünet következik.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények