Brutal Térdbandázs (Bedford 5) (pár)

 / 4.9 29 vélemény
BioTech USA Brutal Térdbandázs (Bedford 5) pár
Ár: 5 490 Ft
Méret:
200×8 cm
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Brutal Térdbandázs

Igazi Brutalos bandázs, az igazán brutál edzésekért! A bandázs nyomást gyakorol a tárdkalács alatti ínra, megtámasztja a térdkalácsot, ezzel csökkenti az arra irányuló terhelést. Megelőzhetők vele a sérülések.

Emeld a következő szintre a teljesítményed!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2018-01-21
Szia! Labdarúgáshoz is használható? Porckopás van a bal térdemben és nem bírja az irányváltásokat. De a felhúzástól és a guggolástól is vizesedik. Térdgumi édeskevés sajnos.
Köszi a választ

válasz
2018-01-22
Szia!

Futásra semmiképpen nem jó, ahhoz túl merev lenne, nem tudnál benne mozogni rendesen.
Ha a térdgumi nem használ akkor hanyagolni kell a focit sajnos. Vagy orvosi szakvéleményt kérni.

Vevővélemények

sokkal stabilabban lehet vele guggolni
2015-03-28
Bőven elég hosszú és széles, tartós anyagból készült. Rendesen tartja a térdet, sokkal stabilabban lehet vele guggolni. Ár, érték aránya is kiváló.
Sok éve használom már megbízható darab
2015-08-09
Az ár zseniális ismét. Megéri megvenni hát még használni. Sok éve használom már megbízható darab. Sokat sérülést kerültem el már vele. Ahogy leírtam 20-30%-al nagyobbat tudsz guggolni vele, mint nélküle. A tépőzáras társaival szemben az a nagy előnye hogy itt nincs minek "tönkremennie". Mert a tépőzár egy idő után megadja magát. Ennél nincs ilyen probléma. Még egy ok, hogy ezt vedd meg. Tipp: ezt a bandázst nagyon jól lehet fekvenyomáshoz is használni. Ugyanolyan jó, mint guggolásnál. Tökéletes biztonságérzetet ad meg 20%-al többet tudsz nyomni vele. Ez egy igazi sikerterméke a gyártónak.
Jól tart
2015-08-22
Nekem nagyon bejött guggoláshoz. Eddig guggolásnál mindig ropogott a térdem hiába melegítettem be rendesen, de ezzel a térdbandázsal ez megszűnt és nagyobb súllyal is birok dolgozni. Elég hosszú is és jól megtartja a térdet jó az anyaga is és az ára sem rossz!
Ez szinte csalás :D
2015-09-05
A problémás térdeim miatt vettem, hogy óvjam őket a nagyobb súlyos guggolásoknál. A felhejezést gyakorolni kell, de bele lehet jönni hamar. Első felhelyezéskor már éreztem, hogy ez baromi sokat fog segíteni. A jóslat be is teljesült, olyan könnyedén mentek az addigi súlyok hogy el sem hittem. Instant +20 kg lett az RM-em. Ajánlom mindenkinek!
jófajta :)
2015-11-09
Könnyű használni és nagyon klasszul szorít, egyben tartja a térdem. Guggolás közben nem is érzem a térdem és valóban több súlyt tudok vele kinyomni. Nagyon pozitívak a tapasztalataim, használat után sem fájnak a térdeim, míg korábban nélküle gyakran gond volt.
Nem gondoltam volna...
2016-09-06
Nagyon nehezen szakadok el a jól bevált dolgoktól, de ez a példa is azt mutatja, hogy néha érdemes. Ezelőtt tépőzáras bandázst használtam, és meg voltam vele elégedve... kényelmes volt, csak odapasszintottam, a végén pedig elég rövid volt ahhoz, hogy másodpercek alatt megszabaduljak tőle. Aztán sokat tapasztalt ismerősöm mindig mondta, hogy próbáljak ki egy nem tépőzárasat, ami hosszabb, strapabíróbb, higgyem el, hogy az az igazi. Igaz, a tépőzáras egy idő után mindig letekeredett a lábamról, elengedett a tépőzár, és ez idegesítő volt... Persze, okoskodtam, hogy ne mesélje már be nekem, hogy amin nincs semmilyen rögzítő, jobban tart... Aztán úgy voltam vele, hogy majd én megmutatom, hogy hülyeséget beszél, rendelek egy tépőzár nélkülit, jó hosszút, és ha nekem nem válik be, majd ő kifizeti... Szóval, ha duplán fizetne sem adnám! :D Nem hittem, hogy ennyire jól tart és ilyen könnyen rögzíthető! Már elsőre sokkal stabilabb érzetet adott, mint elődje, és masszívabbnak is tűnik. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és mindig hallgassatok az okosabbra! :)
Hihetetlen jó!
2017-01-04
Nagyon hasznos termék csak dicsérni tudom. Mióta megvettem és ezzel guggolok/lábtolózok nem recseg ropog a térdem sokkal stabilabbnak érzem a guggolást és persze súlyban is bátrabban megyek feljebb. Igazi brutal térdbandázs a brutál edzésekért! 10/10 teljesen megérte az árát! +Black Blood edzéselötti formulával együtt elég kemény lábedzéseket lehet kihozni!
Guggoláshoz elengedhetetlen
2017-05-16
Tegyük fel hogy a legtöbb normális terembejáró megedzi a lábát. Tegyük fel hogy nem pinalegyezés folyik a rúd alatt, hanem az illető már-már a sarkát érinti guggolás közben. Esetleg edzés előtt ment egy kis Hot Blood vagy Superhero. Na, ebben az esetben ez a termék elengedhetetlen! Jól tartja a térdet, mehet vele a kemény edzés! Maga a termék kiváló, anyagra is masszív, nem kell félni hogy két edzés után tönkremegy! Én szeretnék még 10 év múlva is guggolni, így alapkiegészítő a lábnapomon, a WarmUp-al együtt!