Teljes kiörlésű csirkés tortilla

2019-08-02 | 
 / 5.0
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

HOZZÁVALÓK:

  • teljes kiörlésű tortilla-lap
  • csirkemell vagy csirkecomb
  • gyros gyorspác
  • kész salátakeverék
  • joghurt v. sovány tejföl
  • olívaolaj sütéshez
  • himalájai só

ELKÉSZÍTÉSE:

A gyros gyorspác leírása szerint elkészítjük a pácot, és a kockára vágott hússal jól elkeverjük, majd állni hagyjuk 20-30 percet.

Ezután forró olajon megsütjük, és kiborítjuk egy tálba. Ebben a serpenyőben (ízes, olajos) felforrósítjuk a tortilla lap mindkét oldalát, majd tányérra tesszük, megkenjük joghurttal v. sovány tejföllel, megsózzuk, ráhalmozzuk a kívánt mennyiségű húst, rá a salátát, összetekerjük, és már ehetjük is.

Ízlés szerint vághatunk bele paradicsomot, olívabogyót.

Végül pedig itt a tortilla elkészítése "élőben", hogy még egyszerűbb legyen a dolgod!


Kapcsolódó cikkek
A chilis bab, vagy chili con carne recept általában egy nehéz kajaként él az emberek fejében, pedig nem kell szükségszerűen annak lennie. Lássuk, hogy készített...
Végleges megoldás a csirke-rizs kombó hordozhatóvá tételére. Most megtudhatod, hogyan vidd magaddal és hogyan küldd le evőeszközök nélkül. Kattanj rá!...
Fűszeres, egyszerű, gyors, finom, és nem tartalmaz semmi szemét alapanyagot - Kinek ne kellene ilyen kaja? Fusd végig a fokhagymás-pestós csirkemell receptjét, ...
Nem feltétlenül diétás (bár ez mennyiség kérdése is), ámde teljesen tiszta alapanyagokból készült spenótos felfújt a Builder Gasztro-ban! Petra még mindig diétá...
HOZZÁVALÓK * 250g lazacfilé * halak fűszerkeverék * 1 gerezd fokhagyma * 1 csokor snidling vagy újhagyma, vagy más zöld fűszernövény * fél vöröshagym...
Sokan vagyunk, akiknek nehezen csúszik le minden egyes reggel a zab+fehérje kombó. Pontosan erre a célra dobtunk össze egy olyan reggelit, ami amellett hogy tar...
Ki ne szeretné a sonkatekercset, ami például a húsvéti menü egyik kihagyhatatlan eleme a kaszinótojás mellett. Persze távolról sem mondható testépítőtiszta étel...
Oké, tudjuk, hogy simán letolod a brokkolit párolva, és az egyszerű is, de ha szempont a hordozhatóság, és mondjuk nem bánsz egy kis változatosságot sem, akkor ...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!