Whey 100 (2,27 kg)

 / 2.8 6 vélemény
Trec Nutrition Whey 100 2,27 kg
Ár: 15 990 Ft
Egységár: 7 044,05 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Whey 100

A Main Street Ingredients amerikai laboratóriumának eredménye szerint ez egy első osztályú, magas fehérje tartalmú készítmény. 100%-os tejsavóból készül, amiből a gyártás folyamán 80% feletti, kb 92,7g-tisztafehérje koncentrációjú termék lesz. A termék fehérjetartalma végül 72-74%, a többi a víz, a szénhidrát, minimális zsír, egyéb adalékok (nem sok gyártó részletezi ezt ki ilyen korrekten - a szerk.). A tejsavófehérje a legnépszerűbb és leghatásosabb természetes eredetű fehérjék közé tartozik. A terméket jellemzi a magas elágazó láncú aminosavak (BCAA) és az L-glutaminok mennyisége, a magas biológiai érték (BV 104), és a jól oldódó ill. felszívódó tulajdonsága.

A WHEY 100 tökéletesen pótolja a fehérje hiányt, amikor a szervezetben fehérje hiány jelentkezik pl.: betegség után, alacsony kalória tartalmú diéták esetén, a szervezet erőteljes igénybevételékor (pl. sportolásnál). A készítmény főleg testépítők részére javasolt, ami testsúly és izom növelést idéz elő, valamint segíti az edzés utáni regenerálódást. A WHEY 100 ultraszűréses előállítási módszereknek köszönhetően nagyon kevés zsírt és laktózt tartalmaz. A készítmény remekül oldódik vízben és tejben is.

Adagolás

A készítmény egyszeri adagja 30 g, amit 200 ml vízben vagy tejben kell feloldani. Ehhez mixer vagy shaker használata szükséges. A hatás elérése céljából napi 2-3 adag fogyasztása szükséges.

Edzés napokon: első adag reggel ébredés után, második adag 1.5 órával edzés után, harmadik adag lefekvés előtt alkalmazandó.

Edzés nélküli napokon: első adag reggel ébredés után, második adag két étkezés között, harmadik adag pedig lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-01-28
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, ha a pénz egyáltalán nem lényeges kérdés, akkor ezt vagy a 100% Whey ajánlod? Miben különböznek egymástól? Miben jobb az egyik, mint a másik? Köszi szépen!

válasz
2018-02-05
Szia!

Mindkét termék egyformán tejsavófehérje koncentrátum, lényeges különbség nincs közöttük. Szerintem szimpátia alapján válassz. Ha viszont a pénz nem lényeges kérdés, és egy igazán jó tejsavót keresel, akkor a 100% Whey Protein Gold Standard-et ajánlom.

Vevővélemények

szépen épít szálkás izomzatot
2017-03-28
NA kérem! Imádom a TREC termékeket! Én úgy tapasztalom, hogy a marketingre ez a cég keveset költ, éppen ezért kevésbé ismert, mint pl.: egy Scitec vagy BioTech stb. Lehet, hogy azt az elvet vallják, hogy jó terméknek nem kell "cégér"... Lassan két éve szedem a termékeiket és ez a kedvencem mind közül is. Nő létemre (aki földi halandó hétköznapi ember, nem versenyző, nem fitness modell stb.) sok dicséretet kapok: mennyit fejlődött a hát/váll izomzatom az utóbbi időben. És csak ezt a protein turmixot iszom, most kezdtem el egyéb BCAA, glutamin, vitamin pack-okat, edzés előttit stb. pluszban beszerezni. Szóval nekem ízre, oldódásra is tökéletes, és ezek szerint szépen épít szálkás izomzatot is. Szerintem :-)