Whey 100 (0,6 kg)

 / 3.0 2 vélemény
Trec Nutrition Whey 100 0,6 kg
Ár: 5 090 Ft
Egységár: 8 483,33 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Whey 100

A Main Street Ingredients amerikai laboratóriumának eredménye szerint ez egy első osztályú, magas fehérje tartalmú készítmény. 100%-os tejsavóból készül, amiből a gyártás folyamán 80% feletti, kb 92,7g-tisztafehérje koncentrációjú termék lesz. A termék fehérjetartalma végül 72-74%, a többi a víz, a szénhidrát, minimális zsír, egyéb adalékok (nem sok gyártó részletezi ezt ki ilyen korrekten - a szerk.). A tejsavófehérje a legnépszerűbb és leghatásosabb természetes eredetű fehérjék közé tartozik. A terméket jellemzi a magas elágazó láncú aminosavak (BCAA) és az L-glutaminok mennyisége, a magas biológiai érték (BV 104), és a jól oldódó ill. felszívódó tulajdonsága.

A WHEY 100 tökéletesen pótolja a fehérje hiányt, amikor a szervezetben fehérje hiány jelentkezik pl.: betegség után, alacsony kalória tartalmú diéták esetén, a szervezet erőteljes igénybevételékor (pl. sportolásnál). A készítmény főleg testépítők részére javasolt, ami testsúly és izom növelést idéz elő, valamint segíti az edzés utáni regenerálódást. A WHEY 100 ultraszűréses előállítási módszereknek köszönhetően nagyon kevés zsírt és laktózt tartalmaz. A készítmény remekül oldódik vízben és tejben is.

Adagolás

A készítmény egyszeri adagja 30 g, amit 200 ml vízben vagy tejben kell feloldani. Ehhez mixer vagy shaker használata szükséges. A hatás elérése céljából napi 2-3 adag fogyasztása szükséges.

Edzés napokon: első adag reggel ébredés után, második adag 1.5 órával edzés után, harmadik adag lefekvés előtt alkalmazandó.

Edzés nélküli napokon: első adag reggel ébredés után, második adag két étkezés között, harmadik adag pedig lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Nem a legjobb...
2016-08-24
Elmentem, vettem egy dobozzal, gondoltam kipróbálom a Trec mit nyújt, mivel a többi gyártónál is végigpróbáltam őket ízre/minőségre. A választás a csokis-meggyes ízűre esett, de egyáltalán nem olyan mint amit elképzeltem. Az illata nagyon jó, rumos csokoládéra emlékeztet, de az íze nem a legjobb. Van mit csiszolni még rajta, de az biztos, hogy maradok inkább a jól bevált gyártóknál! Egyébként könnyen, gyorsan oldódik, pár rázás elég neki és egy jó edzés után, nyilván az íz a legkevesebb, hogy éppen milyen, de én úgy vagyok vele, ha valamiért pénzt adok ki, legyen a legjobb ilyen téren is. Természetesen lehet, hogy a többi íz nagyon jó, csak sikerült belenyúlnom, de többet nem terveztem velük kísérletezni a jövőben.