100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened (5 kg)

 / 4.2 18 vélemény
Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened 5 kg
Ár: 26 990 Ft
Egységár: 5 398,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened (LS)

Extra kulcsfontosságú aminokkal és emésztőenzimekkel

*100%-BAN TEJSAVÓ-EREDETŰ FEHÉRJÉBŐL

A „100% Whey Protein Professional LS” egy kiváló minőségű tejsavófehérje-keverék tejsavó-koncentrátummal és tejsavó-izolátummal! Az LS egy kevésbé édesített változat, nem annyira intenzív ízesítéssel. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennélfogva a 100% Whey Protein Professional LS hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához is.*

A tejből származó tejsavófehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin), amelyeket a test nem képes előállítani, és az étrend részeként szükséges bevitelük.

Cedric McMillan, Team Scitec

Cedric McMillan
IFBB Pro, FIBO Power Pro 2013 Champion
Team Scitec

A „100% Whey Protein Professional LS” tartalmaz további hozzáadott összetevőket is: egy „Aminosav Mátrixot”, amely további extra aminosavakat biztosít, név szerint l-leucint, l- glutamint és taurint. Ezen felül, formulánk tartalmaz egy Papainból és Bromelainból álló emésztőenzim-keveréket is!

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (30 g – 3 adagolókanál) port 250 ml vízzel, tejjel vagy más folyadékkal, elsősorban edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-04
Üdv. Szeretném megkérdezni, hogy a Scitec Nutrition-nak van Staviával édesitett változata is, de lehet olyan is, ami egyáltalán nincs izesitve. Más gyártótól is lehet. Ez nagyon profinak tűnik csak az édesitéssel van vele bajom: Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose). Lehet, hogy szőrszál hasogatásnak tűnik, de használtam mind a két fajtát, és a Sucralose-al édesitettnek mindig volt valami fura utóize. Köszi a választ

válasz
2018-02-05
Szia!

Talán a 100% Whey Protein semleges ízesítése vagy a Natural Whey lenne a jó neked.

Vevővélemények

Mindent tud a termék
2015-06-26
Azért ezt a fehérjét vásárolom már jó ideje, mert mindent tud, amire nekem szükségem van. Az egyik legmagasabb fehérje tartalmú tejsavó koncentrátum, ár-érték arányban szerintem a legkedvezőbb, és a szénhidrátokból és zsírokból származó plusz kalória is ebben a termékben az egyik legkevesebb; így fogyasztásnál nem viszek be semmi pluszt fölöslegesen. Az ízéről, meg az állagáról meg csak annyit írok, hogy a Scitec termékeknél már megszokott remek minőséget kapom, mint mindig.