100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened (2,35 kg)

 / 4.6 22 vélemény
Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened 2,35 kg
Ár: 15 190 Ft
15 990 Ft
Megtakarítás:800 Ft 5%
Egységár: 6 463,83 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened (LS)

Extra kulcsfontosságú aminokkal és emésztőenzimekkel

*100%-BAN TEJSAVÓ-EREDETŰ FEHÉRJÉBŐL

A „100% Whey Protein Professional LS” egy kiváló minőségű tejsavófehérje-keverék tejsavó-koncentrátummal és tejsavó-izolátummal! Az LS egy kevésbé édesített változat, nem annyira intenzív ízesítéssel. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennélfogva a 100% Whey Protein Professional LS hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához is.*

A tejből származó tejsavófehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin), amelyeket a test nem képes előállítani, és az étrend részeként szükséges bevitelük.

Cedric McMillan, Team Scitec

Cedric McMillan
IFBB Pro, FIBO Power Pro 2013 Champion
Team Scitec

A „100% Whey Protein Professional LS” tartalmaz további hozzáadott összetevőket is: egy „Aminosav Mátrixot”, amely további extra aminosavakat biztosít, név szerint l-leucint, l- glutamint és taurint. Ezen felül, formulánk tartalmaz egy Papainból és Bromelainból álló emésztőenzim-keveréket is!

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (30 g – 3 adagolókanál) port 250 ml vízzel, tejjel vagy más folyadékkal, elsősorban edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-05-11
Szia!
22 éve lány vagyok, a bőrömmel soha nem volt semmi gond, de egy ideje (kb fél éve) elég sok pattanás jött ki csak a hátamon, ami elég zavaró... Úgy vettem észre, hogy ez ahhoz köthető, mióta rendszeresen, minden edzés után iszom ezt a fehérjét (heti 4-5 alkalommal 1 adag) Régebben is ittam fehérjét, bár nem ilyen gyakran. Ez köthető a sok fehérje bevitelhez?(Mondjuk ez szerintem egyáltalán nem sok, bár a normál étkezésem is elég fehérje dús, minden nap eszek húst, nem sok szénhidrátot és inkább csak lassan felszívódóakat..) Vagy esetleg érdemes más fajta fehérjékkel próbálkoznom? Mi okozhatja?
Előre is köszi a segítséget!

válasz
2018-02-05
Szia. Ha valamelyik összetevőjére érzékeny vagy, akkor igen, köthető hozzá. Hogy pontosan melyik összetevő okozza, azt nem tudhatom. Próbálj ki esetleg egy tejsavó izolátumot, azok tisztábbak... Pl IsoGreat Zero Sugar Zero Fat. Vagy ott vannak a szintén tiszta hidrolizátumok, pl 100% Hydrolyzed Whey Protein.

Vevővélemények

A legjobb!
2017-11-21
Szerintem pont annyira édes, amennyire édesnek kell lennie. Miért lenne jobb egy tonna műcukorral? Én speciel örülök neki, ha egy tápkiegben nincs mesterséges színezék - sajnos, a többségük így is tele van mindenféle brillantkék és rubintpiros szörnyűségekkel, amik ráadásul legalábbis gyanúsak. Én a csokisat rendeltem, abban kakaópor adja az ízt és a színt is - pont jó ez így! Az én gyomromnak nincsen szeme, és ha BCAA-t iszok, abból is jobb a natúr: keserű, és? De nincs benne semmi sz*r! Eddig is a lightly sweetened csokisat vettem, de az 5 kilósat, most viszont ez elégnek tűnt.