100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened (0,92 kg)

 / 4.0 3 vélemény
Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened 0,92 kg
Ár: 7 590 Ft
7 990 Ft
Megtakarítás:400 Ft 5%
Egységár: 8 250,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened

EXTRA KULCSFONTOSSÁGÚ AMINOKKAL ÉS EMÉSZTŐENZIMEKKEL

A „100% Whey Protein Professional LS” egy kiváló minőségű tejsavófehérje-keverék tejsavó-koncentrátummal és tejsavó-izolátummal! Az LS egy kevésbé édesített változat, nem annyira intenzív ízesítéssel. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennélfogva a 100% Whey Protein Professional LS hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához is.* A tejből származó tejsavófehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin), amelyeket a test nem képes előállítani, és az étrend részeként szükséges bevitelük.

A „100% Whey Protein Professional LS” tartalmaz további hozzáadott összetevőket is: egy „Aminosav Mátrixot”, amely további extra aminosavakat biztosít, név szerint l-leucint, l- glutamint és taurint. Ezen felül, formulánk tartalmaz egy Papainból és Bromelainból álló emésztőenzim-keveréket is!

Aszpartám-mentes formula!

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás:

1 adag 100% Whey Protein* Professional LS italpor 250 ml vízben, tejben vagy egyéb folyadékban feloldva fogyasztandó, leginkább edzés után.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-01-07
A cottage cheese gyorsan felszívódik? Edzés utánra jó? Mit lehetne edzés után ennem ami gyorsan felszívódó fehérje, és rendes kaja?

válasz
2012-01-08
Nem, az pont lassú. Rendes kaják közül a tojásfehérje lehet talán a leggyorsabb felszívódású.

Vevővélemények

Nem lehet megunni.
2015-08-27
A vaniliásat szoktam rendelni, viszonylag semleges íze van. Nem egy kirobbanó cukrászdai ízélmény, de legalább nem lehet megunni. Az intenzívebb ízű epres és hasonló turmixokat néhány héten belül meguntam, a doboz felénél már néha undorom is volt - különösen, ha túl sok édesítő is volt benne. Azt én nagyon utálom, amikor az édesítőtől fémízű marad a szám. Ezt a Lightly Sweetened Vaniliásat már két éve fogyasztom, és nem unom. Néha feldobom egy kiskanál kakaóporral, vagy egy fél rúd ízesítő stick-kel, de nagyon ritkán. Az ízek élvezetét meghagyom a szilárd kajámra, de a turmixom legyen semleges, és semmiképpen sem émelyítően édes. Ez a termék tökéletesen kielégíti az elvárásaimat. Szeretem, és az utóbbi időben már 5 kilósban rendelem, mert úgy gazdaságosabb :-)