Whey Protein (4 kg)

 / 4.5 4 vélemény
Pro Nutrition Whey Protein 4 kg
Ár: 23 100 Ft
Egységár: 5 775,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION WHEY PROTEIN

A PRO NUTRITION által gyártott WHEY PROTEIN minden egyes 100 grammja 80 gramm tejsavófehérjéből áll. Nehéz fizikai munka (az edzés is ilyen) megnöveli a szervezet fehérjeszükségletét, katabolikus állapotba kerül, amit testsúlykilogrammonként 1,5-3 g fehérjével pótolunk. Diéta alatt és izomtömegnövelésnél elengedhetetlen a bevitele.

  • Ultra- és mikroszűrt tejsavó protein koncentrátum
  • 100 % - ban magas minőségű tejsavófehérjéből
  • 25 % - kal több BCAA (leucin, valin, izoleucin) eszenciális aminósavtartalom
  • Támogatja az immunrendszert
  • Kiválló az izomtömeg építésére

A szénhidrátokkal és zsírokkal ellentétben a szervezet a fehérjéket nem képes tárolni, ezért pótlásuknak folyamatosnak kell lennie. Ezért szükséges a rendszeres, következetes 2,5-3 óránkénti étkezés.A kiegészítők piacán a fehérjeforrások közül verhetetlen a tejsavófehérje. Töretlen népszerűségét a gyors felszívódásának, tökéletes tulajdonságainak és kitűnő ízének köszönheti.Az extra magas fehérjetartalommal rendelkező Pro Nutrition Whey Protein tejsavófehérje-koncentrátum ultraszűrési technológiával készített, alacsony zsír- és laktóztartalmú fehérje, ami tökéletes összeállításban tartalmazza az eszenciális és nem eszenciális aminosavakat. A szűréses módszer eredményeképpen a savóprotein megőrzi természetes állapotát. 44,9 % eszenciális aminosav-tartalom, és 25 % elágazó szénláncú BCAA- tartalom mellett a legtökéletesebb fehérjeforrás.

A Pro Nutrition Whey Protein nagyon jól oldódik vízben vagy tejben, a fehérjeszükségleteidnek megfelelően.

A fehérje koncentrátum rendkívül alacsony tartalmú zsírban és koleszterinben.

Felhasználási javaslat:

Keverj 1 mérőkanál (25-30 g) terméket vizzel vagy tejjel. Naponta 1-3 adag elfogyasztása javasolt.

Ötlet: Mivel fehérjék közül a tejsavófehérjék szívódnak fel a leggyorsabban, azonnali aminosav-ellátást biztosítanak izmaidnak, ezért fogyasztásuk közvetlenül edzés után és lefekvés előtt ajánlott, valamint a napi étkezést kiegészitve tetszőleges időpontban.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-08-07
Hello!!!Két nem idevágó kérdésem lenne:
Azt hallottam hogy nyáron és télen nem érdemes semmit szedni, mert nyáron leizzadok mindent, télen pedig csak zsirt termel a szervezet. Ez igaz?
Másik pedig h fontos egy héten minden izomcsoportot leedzeni?
A válaszodat előre is köszönöm!!!

válasz
2010-11-09
Nem tudom kitől hallottad, de tockost neki!!!! Mi az hogy csak zsírt termel? Az izzadásnak mi köze bármihez?
Igen, fontos, ennyi stimuláció kell az izmoknak rendszeresen. Egyes esetekben még több is, pl vádli, has esetében, de van aki kétszer edz meg egy izmot hetente és beválik neki.

Vevővélemények

Jó terméknek tartom
2011-09-20
Sziasztok. Jó terméknek tartom a hatását tekintve, pár nap után, már telitettebbek az izmaim. Persze azért még nem reped el a hátamon az ing tőle. Egyedül creatint szedek vele. Gondolom a hatását a doboz elfogyasztása után fogja megmutatni. De ha azt vesszük, hogy elég fárasztó munka mellett, és nem a legtökéletesebb étrend mellett is érzem hogy pluszt ad. Az edzés hatékonysága is csak olyan 80%-os. Gondolom, hogy azok akik komoly étrenddel, egy igazi erőember edzés után hálásak lesznek ennek a terméknek. Szerintem ha a reklám miatt aggódik valaki hogy ez nem annyira népszerü vagy felkapott termék, úgy érzem semmivel sem különbözik a többi hasonló nagyobb társától a dobozt leszámitva.