Pro Whey (0,9 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Pro Nutrition Pro Whey 0,9 kg
Ár: 6 000 Ft
Egységár: 6 666,67 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION PRO WHEY

Csatlakozz a Pro Whey csapathoz! Meggyőződésünk, hogy rövid időn belül feltétlen rajongója leszel.

Azok számára készült, akik a magas fehérje, alacsony szénhidrát bevitelt tartják szem előtt. Diéta alatt, definiált izomzat létrehozásához, illetve egészséges étkezések helyett a jó kondíció eléréséhez.

  • Ultraszűrt tejsavó fehérje koncentrátum
  • Anabolikus és antikatabolikus hatású minőségi fehérje
  • Magas BCAA, eszenciális aminósavtartalom (leucin, izoleucin, valin)
  • A piacon kapható legjobb ár

A fehérjék az étkezés szempontjából a legdrágább élelmiszerek közé sorolandók. Az izomépítés, a helyes, tudományos táplálkozás nem olcsó dolog, ezért nagyon fontos, hogy olyan terméket válasszunk, ami a kiváló minőségű.

A Pro Whey fehérje egy új, ultraszűrési technológiával készített tejsavó alapú táplálék kiegészítő. A méltán népszerű Pro Whey fehérje formulája tökéletes megoldás “éhes” izmaidnak.

Gyorsan felszívódó hatásával egyedülálló a fehérjék piacán, mivel azonnal aminosavakkal látja el a véráramon keresztül izomsejtjeidet. Tartalmazza azokat a létfontosságú aminosavakat (eszenciális), melyeket a szervezet nem tud szintetizálni, ezért külső forrásból kell fedeznünk. Sajnos a szervezetünk nem rendelkezik saját aminosavraktárral, ezért fontos, hogy naponta elegendő mennyiséget fogyasszunk. A Pro Whey, aminosav-összetételénél fogva, segíti megakadályozni a szervezet katabolikus folyamatait, nem engedi, hogy a szervezet a saját fehérjéit bontsa le. Szélsőséges diétákhoz, az edzés utáni regenerálódáshoz nélkülözhetetlen!

Rengeteg pozitív tulajdonsága mellett az izomépítés szempontjából döntő jelentőségű a tejsavófehérje.

A PRO WHEY instant fehérjét tartalmaz, így gyorsan és tökéletesen oldódik vízben vagy tejben, könnyen keverhető kézi keverőben, vagy akár pohárban.

A tejsavó fehérje a természet csodálatos tápláléka. Legmagasabb biológiai értékkel rendelkezik, nagyon magas a BCAA eszenciális aminósavtartalma (leucin, izoleucin és valin), szervezetünk ezeket asszimilálja leghamarabb az edzés során, ezzel is utalva arra, hogy égető szüksége van testünknek a BCAA aminósavakra.

Felhasználási javaslat:

25-30 gramm 1 adag (1 mérőkanál) / vagy 60 gramm a címke szerint. Naponta 1-3 adag.

Ötlet: Edzés után és lefekvés előtt, valamint a napi étkezést kiegészítve tetszőleges időpontban.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-06-10
Érdeklődnék hogy a natur ,ízesítetlen változatból létezik e 4 Kg-os kiszerelés?

válasz
2014-06-12
Szia!

Sajnos nem létezik.

Vevővélemények

Megfelel
2014-10-20
Edzés utáni fehérjének használom. Más időpontokban olcsóbbat szoktam választani. Nagyon jó a felszívódása, szépen fokozatosan fejlődök tőle. Már 3 kg-ot elfogyasztottam belőle.