100% Whey Protein (0,92 kg)

 / 4.8 16 vélemény
CyberTech Nutrition 100% Whey Protein 0,92 kg
Ár: 5 720 Ft
Egységár: 6 217,39 Ft/kg
Íz:
csokoládé
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% Whey Protein

Miért szedünk fehérjét? Nos, ahogyan egy építkezés sem halad építőanyag nélkül, úgy az izmaink sem fognak épülni fehérje nélkül. A fehérje az izmok építőanyaga. Muszáj eleget fogyasztani belőle ahhoz, hogy érdemben tudjunk izomtömeget növelni. Természetesen az étkezéseinkkel sokat tehetünk ezért. Mindenképpen megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjepótlásra van szükségünk a táplálkozás által. Azonban akadnak időpontok, amikor előnyösebbnek bizonyul egy jó minőségű tejsavó, mint egy tányér csirke. ez pedig az edzés utáni időpont, valamint reggel ébredés után is ez a helyzet.

"Háát nem is tudom, hogy hol kezdjem... kezdjük talán ott, hogy azért választottam ez a fehérjét, mert árban jobb, mint a Scitec fehérjéje... Nos, már az első adag után érzett, hogy valami CSODÁLATOS íze van.. dupla holland csoki egyébként... sokkal krémesebb mint a Sciteces 100% Whey Protein és sokkal finomabb. Hatását tekintve, szépen kikerekedtek az izmaim formásabbak mint voltak.. Szóval mondjuk úgy, hogy engem nagyon meggyőzött.. tehát nemcsak árban, hanem Ár-Érték arányban is az egyik legjobb, és az ízvilág még ezt tetőzi... Remek termék! Ajánlom!"

Edzés után szervezetünk szivacsként szippant magába minden olyan tápanyagot, mely az edzés során roncsolódott izmok regenerálódásában segít. A fehérje pedig a legfontosabb ilyen tápanyag. Muszáj, hogy gyorsan felszívódó formában jussunk hozzá edzés után, különben szervezetünk saját magát kezdi el bontani annak érdekében, hogy a sérüléseket helyreállítsa. Ezt pedig nem akarjuk. És hogy miért a reggeli időpont a másik ilyen fontos időpont? Nos, éjjel az emberek többsége nem eszik alvás közben. Így reggelre kvázi "kiéhezetten" ébredsz, egy olyan állapotban, ami nem kedvez az izomnövelésnek - vagy diétában, az izmok megtartásának. Ilyenkor is jó, ha egy gyorsan felszívódó fehérje-lökettel lendíted magad vissza az izomépítéshez ideális, anabolikus állapotba!

A fehérje szedése

Szedj egy adagot edzés után azonnal, valamint reggel ébredés után szintén. Optimálisabb vízzel fogyasztani, mint tejjel. 2-3 deci vízben feloldva tökéletes ízű és állagú turmixot kapsz. Edzés után kombináld Supercarb F-fel (ha a célod a tömegelés), valamint reggel zabpehellyel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-09
Szia! Edzés utáni fogyasztásnál fölösleges edzés közben aminosavat bevinni?

válasz
2018-02-05
Szia!

Edzés közben mindig érdemes valamilyen aminosavat iszogatni (BCAA)

Vevővélemények

kellemes csalódás
2017-09-10
Jól fel kell rázni, amitől komoly habréteg keletkezik. Leülepedés után viszont egy jól feloldódott, kellemesen lágy, finom kakaós ízorgia vár. Én 2,5 deci vízbe rakok 30 g-ot, így tökéletes!