IsoGreat Zero Sugar Zero Fat (0,9 kg)

 / 4.4 39 vélemény
Scitec Nutrition IsoGreat Zero Sugar Zero Fat 0,9 kg
Ár: 9 490 Ft
9 990 Ft
Megtakarítás:500 Ft 5%
Egységár: 10 544,44 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ZERO SUGAR/ZERO FAT ISOGREAT

CFM tejsavó-fehérje izolátum

Egyes táplálék-kiegészítő cégek szeretnek „marketing-játékokat” játszani a fehérje-százalékokkal, és gyakran „megfeledkeznek” arról a hozzávetőlegesen 5%-os nedvesség-tartalomról, ami természetes módon jelen van a porokban, de laboratóriumban ez „kiszárítható”, és ez a (laboratóriumi) eredmény egy olyan fehérje-koncentráció, ami 5 százalékkal magasabb, mint amennyit az a valóságban jelent a fogyasztók számára.

A mi ZERO SUGAR/ZERO FAT ISOGREAT formulánkban a tejsavófehérje izolátum valóban több mint 90%-os koncentrációban van jelen, azaz mi egy befejezett fehérje-turmix formulát tudunk biztosítani 90%-os fehérje-tartalommal. Ráadásul, az ISOGREAT nem tartalmaz se zsírt, se szénhidrátot (cukrokat), ami azt jelenti, hogy nincs benne se laktóz, se koleszterin. Ez a nagyon magas minőségű tejsavófehérje izolátum – amely alacsony nyomáson és hőmérsékleten, kereszt-ultraszűrés és kereszt-mikroszűrés kombinációjával készült – biztosítja az összes fontos aminosavat és a biológiailag aktív fehérje-mikrofrakciókat: béta laktoglobulint, alfa laktalbumint, bovine serum albumint, immunoglobulin G-t, laktoferrint, és glikomakropeptidet. Az étkezési fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.*

Cedric McMillan, Team Scitec

Cedric McMillan
IFBB profi, FIBO Power Pro 2013 bajnok
Team Scitec

*Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze 1 adag (22 g – 1 adagolókanál) port 250 ml folyadékkal. Amennyiben szükséges további adag is fogyasztható.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-07-11
Sziasztok! Az imént olvastam ezt a cikketeket
https://m.builder.hu/jobban-tudjuk-mint-a-gyartok-a3933#__sZDU1ZWVkYTlkZmY4ODE3MA
És az lenne a kérdésem hogy ennél a terméknél (isogreat zero) elég-e a terméken feltüntetett adag súlyzós edzés után vagy esetleg kell-e több belőle? Válaszotokat Előre is köszönöm.

válasz
2016-07-13
Szia!

2 adag egész nyugodtan mehet belőle edzés után.

Vevővélemények

Remek...
2015-03-12
Eddig a másik gyártó hasonló képességű fehérjéjét fogyasztottam. A diéta mellett a laktózmentesség nálam a másik szempont. Most, hogy elfogyott a marha proteinem, gondoltam teszek ezzel is egy próbát... A Cappuccinos-t vettem meg, mivel csak ez volt... Emberek, munkába is hoztam egy adagot, két szilárd étkezés közti szünet átvészelésére, de már várom, hogy megihassam. Az íze remek, jól oldódik, tegnap light kókusztejjel kevertem be... áh, én még ilyen finom italt nem fogyasztottam! Ezután mindig lesz itthon, ebben biztos vagyok!
Legjobb edzés utáni fehérje
2015-07-01
Mivel izolátum, ez a leggyorsabb, szépen lehet fejlődni tőle. Jól oldódik, az emésztése sem okoz gondot. Tömegnöveléskor Vitargo-val kevertem. Bármilyen diétába beleillik, mindig van itthon, nekem az epres változat jön be leginkább. Kiváló minőségű fehérje, jó lenne belőle vödrös kiszerelés.