100% Isolate (1 kg)

 / 5.0 5 vélemény
Protein Buzz 100% Isolate 1 kg
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 6 990,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% Isolate

Kiváló minőségű fehérjepor, kizárólag tejsavó izolátumból, hozzáadott aminosavakkal.

Kizárólag tejsavó izolátumból (WPI) és hozzáadott aminosavakból származó fehérjepor. Azonnal és könnyen oldódik, kiváló tápanyag az izmoknak. A termék kiemelkedően magas biológiai értékkel rendelkezik, aminosav összetétele ideális. A fehérje hozzájárul a normál csontozat és az izomtömeg fenntartásához, valamint annak növekedéséhez.
Finom, nagyszerű ízekben elérhető.

1 adag (25 gramm):

  • 20,8 g fehérje 
  • hozzáadott aminosavakkal
  • alacsony zsír és mindössze 1 g szénhidrát tartalom
  • hozzáadott cukor nélkül
  • aszpartám mentes

Allergén információ: Tejet és szóját tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Keverj el 1 adag (25 g) port 250 ml folyadékban. Edzés napokon fogyassz 1 adagot reggel, felkelés után és 1 adagot közvetlenül edzés után. Pihenőnapokon reggel 1 adagot és este étkezések között 1 adagot fogyassz.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Remek
2018-05-19
Régebben koncentrátumot ittam, amit szerintem a gyomrom nem nagyon tudott megemészteni mert idővel nagyon durva szorulásom volt tőle és ahogy elhagytam ùgy sikerült egyre jobban nagywc-ni.. ezért sokáig mellőztem a fehérjéket csak úgy meg nehezebben fejlődtem. Először a biotech iso whey zeroját próbáltam ki egy adagos verziókban. Mivel attól nem volt bajom ezzel is tettem egy próbát és hál istennek ennek sincs mellékhatása. Rátaláltam a nekem való fehérjére árban és minőségben is.