WPI - Whey Protein Isolate (2 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Pro Nutrition WPI - Whey Protein Isolate 2 kg
Ár: 16 500 Ft
Egységár: 8 250,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION WPI

  • Garantált anabolikus hatás a piacon kapható legjobb tejsavó fehérje izolátummal!
  • Az izolációs folyamat során eltávolított zsírok és szénhidrátok után, körülbelül 90%-os koncentrációjú fehérje
  • Extra magas tejsavó fehérje tartalom, extra alacsony "zéró" zsír és szénhidrát tartalommal!
  • Az elérhető legmagasabb és legjobb minőségű CFM tejsavófehérje izolátum
  • Laktóz, koleszterin és aszpartam mentes
  • Instalizált, és azonnal oldódó hatás tejjel vagy vizzel

A WPI (Whey Protein Isolate) az inovatív CFM technika által gyártott legtisztább természetes tejsavó fehérje. Ez egy professzionális folyamat, mely a fehérjét kerámia szűrőkkel izolálja el a zsíroktól, laktóztól és denaturált fehérjétől. Jelen időben a CFM technika által álliítható elő a legtisztább, legtermészetesebb tejsavó, mely teljesen mentes a zsírtól. A természetes tejsavó források közül legmagasab BCAA aminósav koncentracióval rendelkezik (24% felett).

A tejsavó izolátum kitűnően működik még akkor is, ha kalóriaszegény étrended van. Zsírtartalma lényegtelen – az összes fehérjeforrások közül legkisebb zsírtartalommal rendelkezik –, mivel az izolációs folyamat szinte teljesen eltávolítja. Tulajdonképpen nem ez az egyedüli ok, mely miatt használata ajánlott. A szénhidrátokban gazdag étrend energetikus ingadozásokat okoz, melyet szervezeted zsírban gazdag táplálékkal igyekszik helyrehozni. A fehérjedús étkezés teljesen kiküszöböli ezt a problémát.

Nem mindegyik fehérje egyforma. A fehérje forrás a minőség és hatékonyság legfontosabb tényezője.A standard minőségi értékelés szerint a tejsavó izolátum az összes aminósavat tartalmazza, és biológiai értéke (abszorpciós rátája) nagyon magas.

A tökéletes asszimiláció mellett, a könnyű és gyors emésztést segíti elő. Ez az oka annak, hogy akut katabolikus állapotokban (reggel ébredés után, edzések, betegségek után) a legmegfelelőbb fehérje.

A tejsavó fehérje fogyasztásának számtalan előnye van: harcol a rák ellen, pontosabban az oxidativ stressz ellen, mely kivédi a szabadgyökök támadásait. Kontrollálja a vércukorszintet. A fehérjék lassítják a glükóz felszívódását és a jóllakotság érzését keltik. Hozzájárul a növekedés folyamatához és betegségek megelőzéséhez. Fokozza a száraz izomtömeget és az erőt.

Felhasználási javaslat:

Keverj a Pro Nutrition termékből 1 adagolókanállal (20g) 300 ml vízzel vagy tejjel. Naponta 1-3 adag elfogyasztása javasolt.

Ötlet: Fogyassz edzés után, reggel vagy bármikor a nap folyamán.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Kitűnő készítmény
2013-04-09
Kitűnő készítmény. Fontos volt számomra egy megfelelő termék és ez nekem bejött. Vaníliásban fogyasztottam az első 2 kgt most a 3,5 kg-at iszogatom. Bőven jó ha az embernek nincs ideje reggel a kaját összedobni, ízre nekem bejött, könnyen oldódik. Hatásában Vitargóval kiegészítve szép eredményeket lehet elérni. Nem bántam meg a megvételét bár a mostani ára már kicsit húzósabb. A Scitec szintjét abszolút megüti, legalább is számomra, azokban a dolgokban amiket rövidebb távon meg lehetett ítélni, abszolút jó társam. Tömegeléskor jó szolgálatot tesz és diétában sem hiszem, hogy másra váltanék. Számomra különösen nem mindegy, hogy szinte laktózmentes. Bejött.