WPI - Whey Protein Isolate (0,9 kg)

 
Pro Nutrition WPI - Whey Protein Isolate 0,9 kg
Ár: 8 200 Ft
Egységár: 9 111,11 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION WPI

  • Garantált anabolikus hatás a piacon kapható legjobb tejsavó fehérje izolátummal!
  • Az izolációs folyamat során eltávolított zsírok és szénhidrátok után, körülbelül 90%-os koncentrációjú fehérje
  • Extra magas tejsavó fehérje tartalom, extra alacsony "zéró" zsír és szénhidrát tartalommal!
  • Az elérhető legmagasabb és legjobb minőségű CFM tejsavófehérje izolátum
  • Laktóz, koleszterin és aszpartam mentes
  • Instalizált, és azonnal oldódó hatás tejjel vagy vizzel

A WPI (Whey Protein Isolate) az inovatív CFM technika által gyártott legtisztább természetes tejsavó fehérje. Ez egy professzionális folyamat, mely a fehérjét kerámia szűrőkkel izolálja el a zsíroktól, laktóztól és denaturált fehérjétől. Jelen időben a CFM technika által álliítható elő a legtisztább, legtermészetesebb tejsavó, mely teljesen mentes a zsírtól. A természetes tejsavó források közül legmagasab BCAA aminósav koncentracióval rendelkezik (24% felett).

A tejsavó izolátum kitűnően működik még akkor is, ha kalóriaszegény étrended van. Zsírtartalma lényegtelen – az összes fehérjeforrások közül legkisebb zsírtartalommal rendelkezik –, mivel az izolációs folyamat szinte teljesen eltávolítja. Tulajdonképpen nem ez az egyedüli ok, mely miatt használata ajánlott. A szénhidrátokban gazdag étrend energetikus ingadozásokat okoz, melyet szervezeted zsírban gazdag táplálékkal igyekszik helyrehozni. A fehérjedús étkezés teljesen kiküszöböli ezt a problémát.

Nem mindegyik fehérje egyforma. A fehérje forrás a minőség és hatékonyság legfontosabb tényezője.A standard minőségi értékelés szerint a tejsavó izolátum az összes aminósavat tartalmazza, és biológiai értéke (abszorpciós rátája) nagyon magas.

A tökéletes asszimiláció mellett, a könnyű és gyors emésztést segíti elő. Ez az oka annak, hogy akut katabolikus állapotokban (reggel ébredés után, edzések, betegségek után) a legmegfelelőbb fehérje.

A tejsavó fehérje fogyasztásának számtalan előnye van: harcol a rák ellen, pontosabban az oxidativ stressz ellen, mely kivédi a szabadgyökök támadásait. Kontrollálja a vércukorszintet. A fehérjék lassítják a glükóz felszívódását és a jóllakotság érzését keltik. Hozzájárul a növekedés folyamatához és betegségek megelőzéséhez. Fokozza a száraz izomtömeget és az erőt.

Felhasználási javaslat:

Keverj a Pro Nutrition termékből 1 adagolókanállal (20g) 300 ml vízzel vagy tejjel. Naponta 1-3 adag elfogyasztása javasolt.

Ötlet: Fogyassz edzés után, reggel vagy bármikor a nap folyamán.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-03-24
Sziasztok!
3 éve rendszeresen edzek és futok (heti 5 alkalom). Eddig semmit sem szedtem, és most szeretnék picit \"formálódni\", mert úgy érzem megálltam. Van rajtam izom, de igazából fogyni szeretnék úgy, hogy közben ne menjen az eddig elért \"eredmény\" rovására...
181 cm magas vagyok 94kg-val. Milyen terméke(ke)t ajánlotok? (Inkább a minőségibb termékek érdekelnének.) Várom válaszotok!

válasz
2013-03-25
Fehérjéből az egyik legjobb a 100% Whey Protein Gold Standard. Mellé mehetne a BCAA-Xpress. Edzés után - de csak akkor - a fehérjével együtt szedj Vitargo Electro-Energy-t. Ha zsírégetőt is szeretnél bevetni, és nen vagy érzékeny a stimulánsokra, akkor ott a PFX

Vevővélemények


Leírás
Összetétel
Kérdések
Vélemények
Kosár
Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet