Compress Colostrum (1 kg)

 
Nutrend Compress Colostrum 1 kg
Ár: 11 900 Ft
12 900 Ft
Megtakarítás:1 000 Ft 8%
Egységár: 11 900,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Nutrend Compress Colostrum - 100% Whey Isolate

90% tejsavó fehérje izolátum majdnem zéró zsír (0,3g/adag) és szénhidrát (0,6g/adag) tartalommal!

Abszolut kimagasló fehérjekészítmény a magyar piacon. Colostrummal megerősített szuper tejsavó fehérje izolátum, mely egyedülálló összetételével kiemelkedik a hagyományos fehérjekészítmények piacán!

A termék 100% CFM WPI tejsavó fehérje izolátumból készült, amely Bioaktív kolosztrummal gazdagított, amely extra növekedési faktorokat tartalmaz. A Bioaktív kolosztrum összetevői fokozzák a szervezetben az anabolikus folyamatokat, egyben erősítik az immunrendszert is. Ez utóbbi azért előnyös, mert az edzések időszakában a szervezet legyengül és így jobban ki van téve a fertőzéseknek.

A Colustrum olyan anyagokat tartalmaz, melyek már alig vagy egyáltalán nem találhatóak meg napi étrendünkben. A Bioaktív kolosztrum a legértékesebb elsődleges összetevője az anyatejnek.

A tejsavófehérje izolátum (WPI) különleges CFM (keresztáramú mikroszűréses) nem vegyi gyártási technológiával készül, amely lehetővé teszi a természetes magas biológiai értéket. Ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően a megszületett termék csak minimális mennyiségű zsírt és cukrot tartalmaz.

A Colostrumban vírusellenes hatóanyagok széles skáláját találhatjuk meg. A Colostrum olyan vírus ellenes antitestet és specifikus gátlótesteket is tartalmaz, amelyek megtámadják a kórokozókat és különösen az Influenza vírus ellen nyújt nagyfokú védelmet.

A terméket úgy tervezték, hogy:

  • A legjobb készítmény legyen profi sportolók számára, akik minőségi izomtömeg növekedésre számítanak.
  • Alkalmas legyen sovány izomtömeg építésre, alakformálásra.
  • Segítse az izomtömeg növekedését, maximális anabolikus hatással!
  • Fokozza a természetes növekedési hormonok aktivitását (STH).
  • Támogassa az edzés utáni szervezet regenerációját.
  • Alacsony zsír- és laktóz tartalommal rendelkezzen.
  • Alacsony szénhidrát tartalommal bírjon (hozzáadott cukortól mentes).

Javasolt használat:

Keverj el 30 g (2 teljes mérőkanál) proteint 180 ml ​​vízben vagy tejben. A napi fehérje szükséglettől függően fogyassz el naponta 1-3 adagot, étkezések helyett vagy után.

Ötlet: Célszerű edzés után, lefekvés előtt, illetve akkor, ha valamilyen oknál fogva az étkezéseid túl távol vannak egymástól. Különös eredmények elérése érdekében fogyassz 1-3 adagot naponta.

Használat:

  • 30 g Colostrumot alaposan keverjük össze egy shaker segítségével. Hígítási arány 30 g (két adagolókanál) 180 ml vízben vagy tejben.
  • A dobozt használat után gondosan zárjuk le, ezzel elkerülve a termék minőségi romlását.
  • Felbontás után tároljuk 10 - 30 ° C között és fogyasszuk el 2 hónapon belül.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-08-09
Sziasztok! Tejcukor (laktóz) érzékenyek is fogyaszthatják ezt?

válasz
2013-08-09
Szia!

Elméletileg ennek egy adagjában annyira kevés a szénhidrát és azon belül a laktóz, hogy szabadna problémát okoznia, de ez természetesen az laktózérzékenységed mértékétől is függ.

Vevővélemények