Iso-100 (0,9 kg)

 / 4.3 4 vélemény
Dymatize Iso-100 0,9 kg
Ár: 11 690 Ft
Egységár: 12 988,89 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

DYMATIZE ISO 100 NEW VERSION

A VILÁG LEGJOBBAN ÉRTÉKESÍTETT IZOLÁTUMA EDZÉS ELŐTT ÉS UTÁN!

Mindenki száraz és erős fizikumra vágyik, de a kihívás, az izomfehérje-szintézis támogatása és a megfelelő kalóriabevitel biztosítása, a célok elérése érdekében. Mindez a legmagasabb termékminőséget kívánja meg, a megfelelő mennyiségű fehérjével, és egy kis plusz kalóriával. 

A DYMATIZE ISO100 HIDROLIZÁTUM; hidrolizált tejsavófehérje-izolátum és a tejsavófehérje- izolátum szuper-prémium kombinációját tartalmazza, ami a legkorszerűbb formula a DYMATIZE-tól. Az enzimatikus folyamatokon keresztül, a tejsavófehérje aminosav-láncokra bomlik le, ezáltal könnyebben emészthetővé válik a szervezetünk számára. A DYMATIZE ISO100 HIDROLIZÁTUM tökéletes és ideális választás; kimerítő, fárasztó edzések után vagy még akár előtte is. Cukor-, és zsírmentes, valamint kevesebb, mint 116 kcal-t tartalmaz, vízzel elkeverve.
 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGAI:

  • A világ legjobban értékesített izolátuma
  • Az év tejsavófehérje-izolátuma címet nyerte el, 4 éven keresztül (2013-2016)
  • 25 g tejsavó-fehérjét tartalmaz adagonként
  • Minden egyes adag 5,6-5,8 g BCAA-t tartalmaz (ebből 2,6-2,7 g L-leucin, íztől függően)
  • Cukor-, és zsírmentes és kevesebb, mint 116 kcal-t tartalmaz (vízzel elkeverve)
  • Gluténmentes - Vegetáriánusok is fogyaszthatják
  • Tiltott hatóanyagra tesztelt (Informed Choice), a sportolók biztonságát figyelembe véve, és a legjobb termékminőséggel rendelkezik

Díjnyertes izolátum; 2013-2016- ig a Bodybuildingcom által az év tejsavó-fehérjéjének bizonyult. A világ legjobban értékesített izolátuma a GNC.com és a vitaminshoppe.com weboldalon. Ezek a legnagyobb sporttáplálkozási üzletek, a sporttáplálék-kiegészítők piacán, az egész világon.
 

Ajánlott Fogyasztás:

Keverj el egy púpozott adagolókanálnyit 3,5dl vízben, gyümölcslében vagy tejben. Kevergesd 15 másodpercig, teljes feloldódásig. A maximális eredmény érdekében naponta 2-3 adagot igyál.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-12-10
Szia! A tanácsodra lenne szükségem a kiszereléssel kapcsolatban. Melyik kiszerelés a legjobb? Olyan értelemben, hogy pl a 2,25kg-os, mivel ugye több ideig tart, levegővel való érintkezése során veszít-e a tápértékeiből? Okszidálódik-e? Vagy a fehérjéknél ez a reakció nem szokott előfordulni? Vagy ez a szempont végett érdemes inkább kisebb kiszerelést választani? Érdekelne még, hogy amikor lejár a fehérje szavatossági ideje, akkor még kb meddig lehet fogyasztani, illetve mikor kezdi veszíteni a tápértékeit?
Köszi.

válasz
2018-02-05
Szia!

Alapigazság, hogy anyagi értelemben mindig a nagyobb kiszereléssel jársz jól szinte kivétel nélkül. Nem veszít a tápértékéből, nem romlik a minősége még akkor sem, ha hónapokig áll felbontás után. Persze ehhez feltétel, hogy ne trópusi körülmények között tárold, ne kapjon sok párát és lehetőleg ne érje közvetlen napfény a dobozt. Én ittam már másfél éve lejárt és felbontott Jumbo!-t, hibátlanul működött, csak az íze volt kicsi parádés.

Vevővélemények

Kiváló
2019-09-16
Gyors felszívódás,kiváló íz,zero cukor. Számomra,aki a lehető legszálkásabb izomzatot szeretné elérni és fenntartani,a lehető legjobb választás. Szigorú diétához mindenképpen ezt a fehérjét ajánlom. Plusz laktózmentes is,így az erre érzékenyeknek megint csak az egyik legjobb választás.